MHP'den Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya Sert Tepki

Kuşadası’nda turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yaşanan çöp sorunu ve sürekli meydana gelen altyapı arızaları büyük tepki çekmeye devam ederken, MHP’den sert tepki geldi.

MHP’in son yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı Avukat Mahmut Kazancıoğlu, CHP’li Kuşadası Belediyesi’nin bayramları bile siyasi rant arenasına çevirmeye çalıştığını iddia ederek, “ Konserlere para harcayacağınıza, sokaklara akan kanalizasyona ve toplanmayan çöplere çözüm bulun“ dedi. Yazılı bir açıklama yapan MHP’li Mahmut Kazancıoğlu, Kuşadası’nın tarihinin olmadığı kadar sıkıntılarla boğuştuğunu ve belediyenin asli görevlerini yapmaktan kaçındığını belirterek, sokakların çöp ve pislik içinde olduğunu, bunun da Kuşadası gibi önemli bir turizm merkezine yakışmadığını söyledi. Son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda belediyenin yaptığı çalışmaları şov amaçlı ve siyasi rant içerikli olarak değerlendiren MHP Kazancıoğlu, “Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya sesleniyorum. Herkesin Bayrağını alarak 30 Ağustos akşamı saat 20.30’da belediye önüne gelmesini isteyen ve "Büyük zaferin coşkusunu hep birlikte yaşamalıyız. 7’den 70’e herkese ‘Bayrağını al da gel’ çağrısı yapıyorum” diyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya diyorum ki; Evet, 30 Ağustos her Türk'ün kutlaması gereken bir bayramdır, ancak böyle önemli bayramları ve günlerin kutlamalarını şov yapma aracı olarak kullanın ama, seçimlerin üzerinden 5 ay gibi zaman geçti, halen Davutlar'da, Güzelçamlı'da sokağa foseptik akıyor, Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı ve tüm mahallelerimiz pislikten, çöpten geçilmiyor.Trafik hala rezalet...Pazar yeri çözümünde "dağ fare doğurdu". Belediyeciliğin en asli görevleri bile Kuşadası'nda yapılamıyor ve üstelik henüz 5 (beş) ay geçmişken, sorunların çözümü makamı olan Kuşadası Belediyesinin başkan koltuğunda oturan siz, şartların olumsuzluğundan şikayet eder duruma geliyorsunuz“ dedi.

Açıklamasında yerel seçimlerde Kuşadası halkının Özer Kayalı’ya yüzde 58 oy verdiğine dikkati çeken MHP’li Kazancıoğlu, “Size hatırlatırım Sayın Kayalı, vatandaş size yüzde 58 oy verdi. Sizden siyasi çıkar için değil hizmet ve yatırım olarak şov bekliyor. Ancak, siz sokaklardaki pisliği görmezden gelip her gün üst üste konserler düzenleyip, belediyenin paralarını sokağa atıyorsunuz. Sokakları pislik içinde olan Kuşadası’nda konser düzenlemek kime ne fayda getirir. Anladığım kadarıyla siz belediye başkanlık işini boş verdiniz. Döneminiz bol konserler ve hizmet fukaralığı ile geçecek ve kaybeden ne yazık ki Kuşadası olacak “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.