MHP'li Alıcık, AK Partili Başkana meydan okudu

MHP'li Alıcık, AK Partili Başkana meydan okudu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Sayar'ın "Yerel seçimlerde hedefimiz belediyeyi almak" sözlerine karşı "Oraya almaya herkesin gücü yetmez" diyerek meydan okudu. 

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, TVDEN'de yayınlanan Gazeteci Emin Aydın'ın sunduğu "Baş Başa" programına konuk oldu. 2009 yılından bu yana Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan MHP'li Haluk Alıcık, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.  
Su fiyatının ucuzlamasını istedi
Aydın'da uzun zamandır tartışma konusu olan "bedava su" polemiğinin bir an önce sona ermesi gerektiğini savunan Başkan Alıcık, su paralarının alınmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını fakat su fiyatlarının ucuzlamasını istedi.  
"Orayı almaya herkesin gücü yetmez"
24 Haziran gecesi AK Parti İlçe Başkanı Bülent Sayar'ın Belediye Meydanı'nda yaptığı "Yerel seçimlerde hedefimiz belediyeyi almak" açıklamasının Cumhur İttifakına zarar verdiğini ifade eden Başkan Alıcık, AK Partili Sayar'a yerel seçimler öncesi adeta meydan okudu.  Başkan Alıcık şunları söyledi; "Ben o gün orada yoktum ama daha sonra belli bir grup dağılmış meydandan. İnsanların millet ittifakı, cumhur ittifakı diye ayrıldığı bir pozisyonda sayın cumhurbaşkanı seçimi kazanmış, cumhur ittifakı seçimi kazanmış fakat bunu, hepsi bizim başarımız gibi görürseniz, karşı tarafada saygısızlık olur. Orada sevsen de sevmesen de bir belediye başkanı var. Cumhur ittifakı devam ediyor ve belediye binasını göstererek buraya almaya varmısınız diyor. Orayı almaya herkesin gücü yetmez hodri meydan. Bülent kardeşim de aday olabilir. Zaten CHP ve Ak Parti'den muhakkak bir aday çıkacak." dedi. 
"Aydın ancak MHP’li bir adayla kazanılır"
Aydın Büyükşehir Belediyesinin ancak MHP’li bir adayla kazanılabileceğini vurgulayan Alıcık, “ Cumhur İttifakı yerel seçimde de devam etmelidir. Yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesinin kazanılması isteniyorsa MHP’li bir aday gösterilmelidir. Aydın ancak MHP’li bir adayla kazanılır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin toplumun bütün kesimlerinden oy alabilecek bir potansiyeli var” diye konuştu. 
"Görevden kaçınmam"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "aday olacaksın"dedikleri vakit görevden kaçınmadan Büyükşehir Belediyesi'ne aday olabileceğini kaydeden Başkan Alıcık, "Ben bugün böyle bir göreve talip değilim. Germencik Belediye Başkanımız Ümmet Akın Büyükşehir'e Adaylığını zaten açıkladı. Çalışmalarını da zaten yürütüyor. Ama şunu da söyleyeyim görevden kaçınmama noktasındayım . Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sen şuraya aday olacaksın derse, veya Siyasetten yoruldun artık derse görevden kaçınmam.”ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.