MHP'Lİ ALICIK'TAN FATİH ALTAYLI VE HABERTÜRK'E SERT TEPKİ

MHP'Lİ ALICIK'TAN FATİH ALTAYLI VE HABERTÜRK'E SERT TEPKİ

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, gazeteci Fatih Altaylı ve televizyon kanalındaki programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına sert tepki gösterdi.

HAVADİS HABER-MHP'li Alıcık sosyal medya hesabı üzerinden gündemi değerlendirdi. Akşener'in evinin önündeki protestoyla ilgili programda yapılan eleştirileri inceleyen Alıcık, "4 Ekim 2018'de, partimize ve genel başkanımıza yönelik hakaretamiz sözlerinden yola çıkarak müdirenin evinin sokağına gidip, demokratik protesto ve gösteri haklarını kullanan ülkücülere, 
Üsküdar’da hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiş, konu hakkında Türk Adaleti kararını vermiş, son sözü söylemiştir" dedi. 

"FATİH ALTAYLI KENDİNE YAKIŞIR BİR ÜSLUPLA..." 

Fatih Altaylı'nın dünden bugüne yaptıklarıyla Türk milletinin gözünde mahkum olduğunu ifade  eden Alıcık, "Fatih Altaylı, tektek programında tam da kendi seviyesine uygun biçimde,  kendine yakışır bir üslupla gayrı ahlaki sözler telaffuz ederek şanlı camiamıza dil uzatmıştır.İP müdüresinin kahkaların bir manası da, günahlarının, yanlışlarının getirdiği ağır psikolojik yükün ve tedavisi mümkün olmayan ruhsal bunalımın hazin görüntüsüdür" şeklinde konuştu. 

"HABERTÜRK AKLINI BAŞINA ALSIN"

Programcıları üzerinden algı yaratma peşinde olan Habertürk TV’nin HDP-İP-CHP yanlısı tutumunu şiddetle kınadıklarını altını çizen Alıcık, "Muhterem Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, ülkücülerin otağı Milliyetçi Hareket Partimize ha bire saldıranların akıllarını başlarını almalarını hassaten tavsiye ediyorum" dedi. 

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

Açıklamasını “Siyasetimiz millidir, duruşumuz merttir, duyuşumuz nettir, sözümüz diktir, özümüz adamdır, övüncümüz Türk-İslam ahlakıdır, vicdanımız adaletten yanadır.Milliyetçi Hareket Partisi şehit ocağıdır” diyerek sonlandıran Alıcık, İyi Parti'den dışlanan ve ülkücü olduğunu benimseyen partililere seslendi. Alıcık, "Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emanetinin emini MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bilgeliğinde Türk Milletimize hizmet heyecanı ile çalışıyoruz.
Aksini söyleyenler arsızdır, edepsizdir, terbiyesizdir.İP’den dışlanan ve horlanan, izlenen politikalardan dolayı rahatsızlık duyan, geçmişte bizlere kırgın ve kızgın olsa da pişmanlık duyan her arkadaşımızı kucaklıyor, yürekten selamlıyorum.
Ülkücüyüm diyen yürekleri bekliyorum.İşte kapı ağzına kadar açık" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.