MHP’li Başkan Maden Şehitlerini Unutmadı

MHP’li Başkan Maden Şehitlerini Unutmadı

Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsmet Balkan, 13 Mayıs 2014 tarihinde 300’ün üzerinde madencinin Soma’da hayatını kaybetmesinin 1’nci yıldönümü nedeniyle yazılı basın açıklamasın...

Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsmet Balkan, 13 Mayıs 2014 tarihinde 300’ün üzerinde madencinin Soma’da hayatını kaybetmesinin 1’nci yıldönümü nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulundu.

Balkan yaptığı yazılı açıklamada: “ 13 Mayıs 2014 Tarihinde 300’ün üzerinde Madencimizi Soma’da kaybettik ve hatırlayacağınız gibi gecen yıl bugünlerimizi büyük üzüntü içinde geçirmiştik. Maalesef 1 yıl önce bugünlerde, yüzlerce çocuk babasız, kadın eşsiz, anne ve babalar evlatsız kalmıştı, bir yıl sonra, ucuz kömür elde etmek için güvenlik önlemleri minimale indirilmiş, insan canının hiçe sayılması pahasına o madenin işletildiği manzarası ortaya çıkmaya başladı. İnşallah, Milletimizin oyları ile 07 Haziran 2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi iktidara geldiğinde, bu sorunun ve daha bunun gibi merak ettiğimiz birçok sorunu çözecektir. Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi olarak, var gücümüzle Milletimizin yarınlarına güvenle bakabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 07 Haziran tarihinde Çanakkalelilerin verecekleri oylar ile Çanakkale’de 1. Parti çıkacağız ve yarınlarımızı inşa etmek üzere Milliyetçi Hareket Partili Milletvekillerimizi Ankara’ya göndereceğiz. Soma gibi faciaların ülkemizde tekrar yaşanmaması dileği ile hayatını kaybeden Madencilerimiz için Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.