MHP'li Başkan Zeki İnal'dan Ankara çıkartması!

MHP'li Başkan Zeki İnal'dan Ankara çıkartması!

Karacasu Belediye Başkanı MHP'li Zeki İnal, ilçede yapmayı planladığı projeleri gerçekleştirmek için Ankara'ya çıkartma yaptı. İnal, MHP Genel Merkezi'ne de giderek, partinin ileri gelenleriyle buluştu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - 31 Mart seçimlerinden sonra MHP belediyeciliğiyle tanışan Aydın'ın turizm başkenti Karacasu'da, gözle görülür değişimler yaşanmaya devam ediyor. İlçenin tüm mahallelerinde başlayan alt ve üst yapı hamlesi, turizm atağı ve sosyal, kültürel projelerle işe koyulan Belediye Başkanı Zeki İnal, sürpriz olarak nitelendirdiği projelerine destek almak için Ankara'ya giderek bakanlıklarda özel görüşmeler gerçekleştirdi.

fb_img_1574271941280.jpg

Ankara ziyaretinin ilk etabında MHP Genel Merkezi'ne giden Başkan İnal, burada Genel Başkan Yardımcıları, Sadir Durmaz ve Deniz Depboylu'yu ziyaret etti. Başkan İnal, elim bir kaza sonucu evladını kaybeden Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a da başsağlığı dileklerinde bulundu.

polish_20191120_204647172.jpg

Karacasu'da yapmak istediği sürpriz projelerle ilgili AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı ile TBMM'de buluşan Başkan İnal, burada ikiliyle istişareler de bulundu.

polish_20191120_204628427.jpg

Başkan İnal, daha sonra Posacı ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'yu makamında ziyaret ederek, ilçede yapmak istediği projelerle ilgili destek istedi. Bakan Yardımcısı Aksu da projeye destek vereceklerinin müjdesini verdi.

fb_img_1574272350283.jpg

Ziyaretlerle ilgili Havadis Gazetesi'ne konuşan MHP'li İnal, şunları söyledi;“Projelerimizle ilgili olarak bakanlık ziyaretlerimiz için başkentimize geldik. Gelmişken partimizin genel merkezinde   ziyaretlerde bulunduk. Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Deniz Depboylu hanımefendi ve Sayın Sadir Durmaz beyefendi ile görüştük. Elim bir kazada oğlunu kaybeden Sayın Edip Semih Yalçın Bey’e de baş sağlığı dileklerimizi ilettik.Karacasu'ya müjdeli haberler ile döneceğiz. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.