MHP’li Eryılmaz, Vatandaşın Evine Konuk Oldu

MHP’li Eryılmaz, Vatandaşın Evine Konuk Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Akhisar’da bir çok vatandaşın evine konuk olarak, aynı sofrayı paylaştı.Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manis...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Akhisar’da bir çok vatandaşın evine konuk olarak, aynı sofrayı paylaştı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Manisa’nın Akhisar ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Eryılmaz’ın ziyaret programında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP milletvekili adayları da yer aldı. Sokak sokak dolaşıp vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP’li adaylara ve Cengiz Ergün’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gece geç saatlerde vatandaşlarla buluşma imkanı bulan Erılmaz, sorunlarıyla yakından ilgilendi. Akşam saatlerinde bir vatandaşın evine konuk olan Eryılmaz, ev halkı ile birlikte yer sofrasında vatandaşla aynı sofrayı paylaştı. AK Parti’yi eleştiren Eryılmaz, “Biz Anadolu evladıyız. Öyle birileri gibi kaçak saraylarda oturup altın tabaklarda yemek yemeyiz. Milleti açken milyar dolarlık saraylarda oturanlar milletin sorunlarını anlayamaz. Bunlar zevk ve safa içerisinde yaşayıp milleti yoksul bırakmaya alışmışlar. Bunlar için varsa yoksa kendileridir. Allah bu ülkeyi bunların gazabından korusun. Allah’ın izniyle bunların saltanatına Haziran seçimlerinde milliyetçi hareket son verecektir. Bizlere kapılarına açan sevgili hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.