MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Bakan Avcı’ya Dosya Sundu

MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Bakan Avcı’ya Dosya Sundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, memleketi olan Bilecik’in Pazaryeri ilçesi ziyareti sırasında Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’ya, eğitim alandak...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, memleketi olan Bilecik’in Pazaryeri ilçesi ziyareti sırasında Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’ya, eğitim alandaki eksiklikler hakkında bilgilerin yer aldığı bir dosya sundu.

Pazaryeri ziyaretinde, Kaymakamı Kadir Apaydın ile görüşerek bilgi alan Bakan Avcı’nın yanına gelerek kendini tanıtan MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, bir dosya verdi. Bakan Avcı’ya dosya hakkında bilgi veren Filizli, içindeki konular hakkında yardım istedi. Bakan Avcı da dosyayı yanında bulunan Özel Kalem Müdürü’ne vererek “Ankara’ya gittiğimizde inceleyelim” dedi.

Sunduğu dosya hakkında İHA muhabirine bilgi veren MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, Milli Eğitim Bakanından özürlü öğrencilerin Bozüyük’e taşınması için sıkıntılar yaşandığı söylediği belirtti. Filizli, “Özürlü öğrencilerin Bozüyük’e rahat gidebilmeleri için servis istedim. Pazaryeri’nde bulunan İmam Hatip Lisesi’nin yetersiz kaldığını dile getirdim. Buraya gelen öğretmenler 3 ayda bir gidiyorlar, zorunlu eğitim kapsamı altında alınmasını istedik. Bir de Anadolu Lisesinin Kapalı Spor Salonu’na ihtiyacı olduğu kendilerine ilettik, yardımlarını bekliyoruz. Bakan bey ’Gereken yapılacaktır, ilgileneceğiz’ diyerek dosyayı Özel Kalem Müdürüne verdi" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.