MHP’li Pehlivan önemli açıklamalarda bulundu

MHP’li Pehlivan önemli açıklamalarda bulundu

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “Milliyetçi ülkücü hareketin mensuplarının sevgisi de sevgisizliği de şuurludur.

Lakin saygısızlık affedilecek bir durum değildir” dedi. Basında çıkan bazı haberlere tepki gösteren Burak Pehlivan, “Bir kısım basın organlarında yer alan haberin içeriğinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülerin kullanılmış olmasını iyi niyetle anlamamız mümkün değildir. Sehven, editör hatası, iş kazası olarak bakmak hiç mümkün değildir. Evet, bu durum Türk Milletinin giderek güven duyduğu Milliyetçi Ülkücü Harekete karşı bir anlayışın ürünüdür. Evet, bu durum demokrasinin 21. Yüzyıldaki en iyi ifadelerinin yansıdığı Milliyetçi Ülkücü Harekete karşı bir duruştur. Evet, bu durum Türk Milleti’nin geleceğini Türk Milleti belirlesin dediği ‘Milli İradenin’ savunucusu Milliyetçi Ülkücü Harekete iyi niyet değildir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının bulunduğu binanın en üst katı Milliyetçi Hareket Partisi, bir alt katta Ülkü Ocakları olarak faaliyet göstermektedir. Habere konu olan pankartın asıldığı katlar kişilere aittir ve pankart asılması sırasında AKP Aydın İl Başkanlığı tarafından seçim bürosu olarak kiralandığı tarafımıza iletilmiştir. Aydın’ın en merkezi yerinde olan bu binadaki bu durumu bilmek isteyenler için ulaşılması zor bir bilgi değildir.

Aydın İlinde sürekli birlikte olduğumuz ve birlikte çalışmaktan mutlu olduğumuz değerli basın çalışanlarımızın her zaman ulaşabildikleri bizleri arayıp durumu öğrenmeleri de mümkün dahilindedir.

Söz konusu haberin yapılma nedenin gündemin uygun olması dışında bir durum olduğunu düşünmüyoruz, düşünmek istemiyoruz. Hatırlatma fayda var. Milliyetçi Ülkücü Hareketin hafızası güçlüdür. Yıldıramayacaksınız. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda ve ilkelerde yolumuza devam edeceğiz ve güçlü bir şekilde ‘Evet’ diyeceğiz. Devlet için Evet, vatan için Evet, Cumhuriyet için Evet” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum