MHP’li Yıldız: “Her Zaman Sokak Çocukların Yanında Olacağım”

MHP’li Yıldız: “Her Zaman Sokak Çocukların Yanında Olacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Sokak Çocuklarını ve Ailelerini Koruma Dernek Başkanı Tahir Toptaş’ı ziyaret etti. Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarın...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Sokak Çocuklarını ve Ailelerini Koruma Dernek Başkanı Tahir Toptaş’ı ziyaret etti. Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında her zaman sokak çocuklarının yanında olacaklarına dair söz verdi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya birinci sıra Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Malatya Sokak Çocukları ve Ailelerini Koruma Dernek Başkanı Tahir Toptaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Toptaş, MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ve MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Derneğimiz, Malatya’da en çok üyesi olan dernektir. Ve sadece Malatya mozaiği değil, Türkiye mozaiğini oluşturan bir dernektir. Hem milliyetçi hem muhafazakar hem CHP’li hem de diğer tüm siyasi partilerden olan üye arkadaşlarımız var. Derneğimizin yönetim ve üyeleriyle aldığımız karar gereği tüm siyasi partilere eşit mesafede olacağımız yönünde karar aldık. Bizim hizmet şiarımız sokak çocuklarımıza kim sahip daha çok sahip çıkarsa onları destekleyeceğimizi beyan ettik. Seçim sürecinde de ilk ziyareti Milliyetçi Hareket milletvekili adayının yapması bizleri ayrıca memnun etti. Sivil toplum kuruluşlarına önem verdiği için ayıca da teşekkür ediyorum. Milletvekili adayımız Avukat Arif Yıldız’ı şimdi tanımıyoruz. Yıllardır Malatya’ya önemli hizmetler yaptı, inşallah meclise gider ve daha fazla hizmet etme fırsatı yakalar. Meclise gittiği zaman da Malatya’daki sokak çocuklarını kendisine emanet edeceğiz, inşallah” şeklinde konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise, Malatya Sokak Çocukları ve Aileleri Derneği’nin sevabı bol bir görev ifa ettiklerini belirtti. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyeti dile getiren Erdem, dernek yönetimin çalışmalarında başarılar dileyerek, Milliyetçi Hareket’in her zaman dernek başkanı ve üyelerinin yanında olacağını kaydetti.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ise, Sokak Çocuklarını ve Ailelerini Koruma Dernek Başkanı Tahir Toptas ve yönetim kuruluna hem yaptığı çalışmalardan hem de kendilerini kabul etmelerinden dolayı teşekkür etti. MHP’li Yıldız, şunları kaydetti:

“Dernek yönetimi gerçekten çok önemli bir hizmette bulunuyor. Aslında sokakta çocuğun bulunması bizim ayıbımızdır. Dolayısıyla arkadaşların yaptığı hizmet, tüm toplumun yapması gereken bir hizmettir. Bunun için yaptıkları çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Cenabı Allah onlardan razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman başta dernek yöneticilerin ve üyelerinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Allah kısmet eder ve 7 Haziran’da Malatyalıların teveccühüyle de milletvekili olursak, Allah’ın izniyle sokakta kalmayıncaya dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte canla başla çalışacağıma şimdiden söz veriyorum. İnşallah Malatya’da sokakta kalmayıncaya kadar birlikte çalışacağız.”

Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Sokak Çocukları ve Aileleri Dernek Başkanı Tahir Toptaş ile yönetim kurulu üyeleri, MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ve İl Başkanı Mehmet Erdem’e Malatya’daki sokak çocuklarıyla ilgili bilgi vererek, ne tür çalışma yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.