MHP’lilerden Araç Çıkarması

MHP’lilerden Araç Çıkarması

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, köylerde yaşayan gençlerin artık evlilik hayali kuramadıklarını söyledi.Emin Çınar, beraberinde MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğu ve Hakan Çeti...

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, köylerde yaşayan gençlerin artık evlilik hayali kuramadıklarını söyledi.

Emin Çınar, beraberinde MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğu ve Hakan Çetin ile birlikte Araç ilçesini ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaş ve esnaflarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinleyen MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, pazar yerindeki esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Emin Çınar, “Eskiden benim köyden pazara inen vatandaşım cebindeki parasıyla yanındaki komşusuna, eşine dostuna çayını da ısmarlıyordu, yemeğini de. Son yıllarda pazara gidiyor alışverişimizi yapıyor, çayını tek başımıza içiyor, yerse yemeğinizi tek başımıza yeyip köye dönüyor. Masraflar her geçen gün artıyor. Emeklinin durumu, esnafın durumu, köylü kardeşimin durumu belli. Bunu yaşayan sizlersiniz. Bugün artık köylerde yaşayan gençlerimiz evlilik hayatı kuramıyor. Kız istemeye gittiklerinde ilk karşılaştıkları oğlan önce köy hayatını bıraksın, köyde durmasın, köyde çalışmasın, şehirde bir işe girsin deniliyor. Bu genç kardeşlerimiz ne yapacak peki, şehre geldiklerinde iş mi var? Beni köydeki vatandaşım artık evine gelin alamıyor. 3 çocuk sahibi ol demesi kolay ama bazen konuşmayla olmuyor” dedi.

MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, İl Başkanı İbrahim Maşalacı ve Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü ile birlikte MHP Araç İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ardından MHP Araç İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi eşliğinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Araç İlçesi ve Köyleri Muhtarlar Derneği, Araç Kaymakamlığı, Araç İlçe Adliyesi, Araç İlçe Nüfus Müdürlüğü, Araç İlçe Mal Müdürlüğü, Araç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Araç İlçe Tapu Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Araç İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.