MHP'nin yürüyüşüne ilgi yoktu!

MHP'nin yürüyüşüne ilgi yoktu!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'nun Nazilli'de katıldığı seçim yürüyüşü fiyaskoyla sonuçlandı. 35 kişilik mehter takımının görev aldığı yürüyüşe yaklaşık 60 kişi katıldı.

HAVADİS HABER - MHP Nazilli İlçe Başkanlığı organize ettiği seçim yürüyüşü, çok az sayıda bir katılım ile gerçekleşti. Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı ile birlikte yapılan yürüyüş, Nazilli Belediyesi önünden başlayıp, İstasyon Meydanı'nda basın açıklaması ile son buldu. MHP İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yürüyüş duyurusu ilk başta saat 14 olarak belirtildi ve partililer meydanda toplanmaya başladı. Daha sonra yürüyüş saat 15.30'a ertelendi. Partililer 1.5 saat meydanda bekletildi. 

1-010.jpeg

Yürüyüşe, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliovva Belediye Başkanı Gürşat Kale, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP milletvekili adayları Güntekin Şimşek, Mustafa Peker, Faik Akkuş, Hatice Özcan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve az sayıda partili katıldı.  Nazilli Belediyesi önünde toplanan grup, Nazilli Belediyesi Mehteran takımının çaldığı marşlarla yürüyüşe başladı.  Uzunçarşıdan yürüyen MHP grubuna beklenen ilgi gösterilmedi. 

2-013.jpeg

Yürüyüşe ilginin az olmasının kendisini rahatsız etmediğini ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, "Biz çok kalabalık olmayı istemiyorduk. Trafiği de etkilemek istemedi, vatandaşımızı da rahatsız etmedik bir sayede" dedi.

3-010.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum