MHP'yi karıştıran paylaşım !

MHP'yi karıştıran paylaşım !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cem Akbudak’ın basın danışmanının sosyal medyada yaptığı paylaşım, teşkilatı ikiye ayırdı.

Akbudak, Temmuz 2015’te sosyal medya üzerinden parti içi meselelerin yazılmasını yasaklamış ve partililerini tehdit etmişti.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN- MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak’ın basın danışmanı ve sosyal medya sorumlusu Mehmet Güleryüz’ün sosyal medyadan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’yu eleştirmesi partiyi ikiye böldü. Bir kısım partili Güleryüz’ün açıklamalarına destek olurken, açıklamaların sert ve yersiz olduğunu kaydeden partililerde yapılan paylaşımı doğru bulmadı. Güleryüz, İl Başkanı Cem Akbudak’ın haberi olmadan eşi Fatih Depboylu’yla birlikte ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Deniz Depboylu’yu “haddini bil” paylaşımıyla seslendi.

“ATTIĞIN ADIMDAN HABERDAR EDECEKSİN”

İşte Güleryüz’ün o paylaşımı; “ Hem karambolden vekil ol, hem haddini bilme, kocanla gitmeyeceksin, teşkilat ziyaretine hanımefendi, kendi başına cenazeye katılmayacaksın. Sen teşkilatın üzerinde değilsin. Attığın adımdan haberdar edeceksin. Teşkilat başkanına haber verip icazet alacaksın, bir de seninle mi uğraşacak bu teşkilat”

GÖZLER AKBUDAK’TA

Sosyal medya konusunda oldukça titiz davranan İl Başkanı Cem Akbudak, Temmuz 2015’te Nazilli’de düzenlenen bir toplantıda sosyal medyadan parti meselelerini gündeme getirenlere öfke kusmuş ve paylaşım yapılmasını yasaklamıştı Akbudak’ın basın danışmanının yaptığı paylaşım sonrası nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.