Milletvekili Balbay Nazilli'de

Milletvekili Balbay Nazilli'de

Türkiye'nin yoğun gündemine kısa bir mola veren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, memleketi Aydın'ın Nazilli İlçesinde yaşayan annesini ziyaret etti. Ailesine sürpriz yapan Balbay'a, milletvekili Tuncay Özkan da eşlik etti.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, doğumyeri olan Aydın'ın Nazilli ilçesine gelerek annesiyle hasret giderdi. Milletvekili arkadaşı Tuncay Özkan ile birlikte Nazilli'ye gelen Balbay, ailesine sürpriz yaparak hasret giderdi. Annesi Melek Balbay, oğlunun gelişine sevinerek Balbay'a kapı girişinde hasretle sarıldı.

Bir süre ailesiyle sohbet eden Balbay, daha sonra annesinin elleriyle yaptığı yemeklerini yedi. İkili daha sonra Nazilli'den ayrılarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi. 

Twitter hesabından ziyaretle ilgili paylaşım yapan Tuncay Özkan, "Çile yoldaşım Mustafa ile görüş günü yollarını gözlerdik. Bugün özgürlükte kucaklaştık Melek Anne ve Fevzi Babayla. Balbay'ların evinde sıcak aşa kaşık çaldık, dertleştik..." ifadeleriyle duygusal anların yansıdığı fotoğrafları paylaştı.

Annesine olan özlemini gideren Balbay ise "Çalışmalara kısa bir hasret molası. Tuncay'la Nazilli'de anne-babamı ziyaret ettik. Ellerini öptük. Anılar, ahh anılar!" diyerek sosyal medya hesabından annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.