Milletvekili Mustafa Demir: "Hizmetten Asla Vazgeçmeyiz"

Milletvekili Mustafa Demir: "Hizmetten Asla Vazgeçmeyiz"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Son dönemimiz deyip, geri çekilip çalışmazsak AK Parti davasını, misyonunu, hizmetini, millet aşkını yerine getirmemiş olu...

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Son dönemimiz deyip, geri çekilip çalışmazsak AK Parti davasını, misyonunu, hizmetini, millet aşkını yerine getirmemiş oluruz" dedi.

7 Haziran seçimleri kapsamında AK Parti adaylarına destek istemek ve parti çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vermek amacıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Terme ilçesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe merkezinde esnaf ziyaretiyle başlayan programda, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, meclis üyeleri ve partililerle toplantı yapan milletvekili Demir, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Dibekli, Mescitli, Oğuzlu, Kocamanbaşı, Kesikkaya, Kocaman ve Erenköy Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Demir, seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti. AK Parti milletvekili adaylarına destek isteyen Demir, sorunları ve talepleri dinledi. Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, 3 dönem AK Parti milletvekili olarak görev yapmaktan büyük onur duyduğunu ve verilen görevlerin sorumluluğunu bilerek tüm mevcut milletvekilleri, teşkilatlarla birlikte hizmet için büyük özverilerle çalışmalar gerçekleştirdikleri söyledi.

Alınan bayrağın yeni adaylara devir edileceğini, AK Parti’de meselenin makam olmadığının, halka, ülkenin geleceğine hizmet olduğunun altını çizen Demir, "4 milletvekili arkadaşımızla son dönemimiz. Sahada var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve her zaman edeceğiz. AK Parti’nin hizmet anlayışında hep çalışmak, hizmet etmek vardır. Şuan tüm teşkilatımız, adaylarımız var güçleri ile çalışmaktadır. Bizler de onlara destek için ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Son dönemimiz deyip, geri çekilir çalışmazsak AK Parti davasını, misyonunu, hizmetini, millet aşkını yerine getirmemiş oluruz. Biz büyük bir aileyiz. Verilen görevleri yerine getirir, eksik bırakmadan çalışırız. Hepimiz biliriz ki, makamlar, mevkiler gelip geçicidir, önemli olan bıraktığımız eserler, halkımızın gönlünde aldığımız yerlerdir. Ama her zaman asıl olan millettir" diye konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin şaha kalktığını, hayallerin gerçekleştiğini, insanca yaşamanın ne olduğunun çok iyi görüldüğünü ifade eden Demir, şöyle konuştu: "’Dur yolcu’ ile başlayan bu büyük mücadele, fedakarlık AK Parti’nin misyonu, hizmet aşkıyla daha bir önem kazandı. Türkiye’nin kuruluşundaki o büyük anlayışı, maneviyatı bilerek devam eden bu kutlu yolculuk sürecinde ülkemiz dünyanın lider ülkelerinden biri konumuna gelmiştir. Tabi bunlar halkımızın verdiği desteğin neticeleridir. AK Parti iktidarının millet odaklı yaptığı siyaset, dünya gelişmelerini iyi analiz ederek gerçekleştirdiği faaliyetlerin, yerelde ve genelde başarılı, tutarlı, israf etmeden yapılan hizmetlerin verimleridir. Şimdi eskiden köy olan mahallerimize gidince halkımızın bizi bağrına basmasından nasıl bir doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. Hiç bir AK Partili, halkımızın bize duyduğu bu güveni, sevgiyi görünce geri çekilemez, daha çok çalışır, çalışmak da zorundadır."

AK Parti milletvekili adaylarının hepsinin birbirinden değerli olduğunu, devir alacakları görevleri başarı ile yerine getireceklerini dile getiren Demir, herkesin onlara güveninin tam olduğunun altını da çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.