Milletvekili Öz, Nazilli için müjdeyi verdi

Milletvekili Öz, Nazilli için müjdeyi verdi

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, 9 Eylül 2016’da inşaatına başlanan Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nın bu yıl Ağustos ayı içinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

AK Parti’li Öz, 2016 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı yatırım programına alınan ve 7 kattan müteşekkil olarak hizmete girecek olan Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nda sona gelindiğini açıkladı.

“AĞUSTOS AYINDA HİZMETE AÇILACAK”

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ihale edilerek inşaatına başlanan Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nın ilçedeki önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Öz, “2017 yılı sonu itibariyle inşaatı yüzde 40 tamamlanan hizmet binası için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Toplam bedeli 5 milyon 836 bin lira olan hizmet binamız, belirlenen takvime göre Ağustos ayında inşaatı tamamlanarak hizmete girecek. 6 bin 460 metrekare kapalı alana sahip olacak olan hizmet binamız, son teknolojik imkanlarla donatılarak hizmete açılacak. Şimdiden Nazillili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.