Milletvekili ÖZ NTO'yu ziyaret etti

Milletvekili ÖZ NTO'yu ziyaret etti

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz bu sene faaliyete geçen Nazilli Sanayi Sosyal Tesisleri ile yapımı devam eden Nazilli Ticaret Odası'nın yeni binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyarette milletvekili Öz'e AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler eşlik etti.

Öz ziyaretinde ayrıca Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile bölgenin sorunları hakkında istişarede bulunurken, kendilerine bürokrasi düzeyinde ve siyasi manada her konuda yardımcı olacağının sözünü verdi. Nazilli'nin ve çevresinin Ticaret Odasının sorumluluk alanı olan Doğu Bölgesi için en önemli parça olduğunu söyleyen Öz, bölgenin sorunları ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulundu. Bürokrasi düzeyinde ve siyasi manada Ticaret Odası'nın her zaman yanında olduğunu kaydeden Öz, " Bugünkü ziyaretimizde NTO Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ile görüş alışverişinde bulunduk. Ticaret Odamızın sorunları ile ilgili olarak elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum. Ayrıca Ticaret Odasının yapımı devam eden binamızı inceledik. Sosyal Tesislere'de hayran kaldım. Nazilli'ye yakışır bir tesis olmuş" dedi. Öz'ün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren NTO Başkanı Arslan ise yaptığı açıklamada, "Gördük ki seçilen vekil Ankara'da yaşayan değil zaman zaman seçim bölgesine gelip buradaki Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşların sorunlarını dinleyendir. Vekilimizin konularla,sorunlarımızla alakadar olmasından dolayı gayet memnunuz. Kendisine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

HABER:ENGİN KOCAMAN

13045388_1763299457235619_875232436_n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.