Milletvekili Posacı'dan 'Çıldır'tan açıklama

Milletvekili Posacı'dan 'Çıldır'tan açıklama

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Çıldır Havaalanı’nda pilot eğitim uçağını kullandı. Posacı, ‘İnşallah en kısa sürede buraya gerçek uçaklar da inecek” açıklamasında bulundu.

Efeler Tepecik Mahallesi’nde bulunan ve Aydınlıların 62 yıldır hizmete açılması için beklediği Çıldır Havaalanı’na ziyarette bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, kargo ve yolcu taşımacılığına açılabilmesi için gereken eksiklikler hakkında bilgiler aldı.

Pilot eğitimlerinin verildiği Çıldır Havaalanı’nın uçuş ve kargo taşımacılığı için eksiklikleri yetkililerden aldığını ve bu eksiklikleri Ulaştırma Bakanlığı başta olmak üzere Ankara’da yetkili mercilere ileteceğini ifade eden Posacı, “Aydın halkının yıllardır beklediği Çıldır Havaalanımıza hizmete açabilmemiz için yapılması gereken eksiklikleri ve talepleri aldık. Bunları gerekli bakanlıklarımıza ileteceğiz. Çıldır Havaalanının hizmete açılacağının sözünü son Başbakanımız Binali Yıldırım bey Aydınlılara sözünü vermişti. Aydın milletvekilleri olarak bizlerde yakından takipçisi oluyoruz. İnşallah en kısa sürede buraya gerçek uçaklar da inecek” ifadelerini kullandı.

Posacı, Pilot Eğitmenleri tarafından kısa bir eğitim aldıktan sonra eğitim uçağını havalandırıp bir süre uçtuktan sonra tekrar inişi de kendi gerçekleştirdi. Posacı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı da kısa sürede büyük beğeni aldı.

8f170fb3137a3a6fe04728da053bda9e.jpg8f170fb3137a3a6fe04728da053bda9e.jpg8f170fb3137a3a6fe04728da053bda9e.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.