Milletvekili Tunç: “Bartın’a 4 Yeni Aile Sağlığı Merkezinin İhalesi 19 Haziranda”

Milletvekili Tunç: “Bartın’a 4 Yeni Aile Sağlığı Merkezinin İhalesi 19 Haziranda”

AK Parti Bartın Milletvekili ve milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Tekkeönü, Kurtköy, Ellibaş ve Kızılelma Aile Sağlığı Merkezlerinin yapım ihalesinin 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açık...

AK Parti Bartın Milletvekili ve milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Tekkeönü, Kurtköy, Ellibaş ve Kızılelma Aile Sağlığı Merkezlerinin yapım ihalesinin 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Bartın Merkez İlçeye bağlı Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve Kurucaşile ilçesine bağlı Tekkeönü’ne biri 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezleri inşa edeceklerini belirterek, 4 adet aile sağlığı merkezinin yapım ihalesinin 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

“BARTIN’A 400 YATAKLI DEVLER HASTANESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

400 yataklı Bartın Devlet Hastanesini yatırım programına aldıklarını ve Merkez Şiremirçavuş Mahallesindeki 127 dönüm arsayı hastane için tahsis ettiklerini de belirten Milletvekili Tunç, proje ihalesi gerçekleştirilen hastanenin, proje çalışmaları sona erdikten sonra yapım ihalesi sürecinin başlayacağını ve bölgeye hizmet edecek dev şehir hastanesini Bartın’a kazandıracaklarını söyledi.

Ulus İlçe Hastanesinin yapımını da tamamlamak üzere olduklarını belirten Milletvekili Tunç; “Amasra İlçe Hastanesini de yatırım programına aldık, proje çalışmalarının ardından yapım ihalesini gerçekleştirilecek” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.