Milletvekilinden CHP'ye Teşekkür Ziyareti

Milletvekilinden CHP'ye Teşekkür Ziyareti

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Nazilli İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ali Deveci, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve birçok partilinin bulunduğu ziyarette milletvekili Yıldız, Nazilli İlçe Örgütü’ne referandum çalışmalarında gösterdiği performanstan dolayı teşekkür etti. 

Halk oylaması sonucunda Aydın’da %64.33 gibi yüksek bir oranla HAYIR oyununun çıkmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Yıldız, “Hepimiz biliyoruz ki halkın %52’si bu anayasa değişikliğine hayır dedi. Referandum süreci boyunca bütün il ve ilçe örgütlerimiz olağanüstü çaba gösterdi. Aydın’ın 15 ilçesinde hayır oyu önde çıktı. Fakat Aydın’da ilçe belediye yönetimi bizde olmamasına rağmen %62.97 oranla Hayır diyen Nazilli’yi ayrıca tebrik ediyorum. Bugün bütün Aydın, Nazilli örgütünün bu başarısını konuşuyor. Ben şahsım adına başta kadın kolları olmak üzere Nazilli İlçe Örgütü’ne teşekkür ederim” dedi. 

“23 NİSAN’DA HERKESİ BEKLİYORUZ” 

Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın Nazilli İlçe Örgütü’ne yaptığı ziyaretin çok anlamlı olduğunu ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı  Ali Deveci, “Sayın vekilimize referandum çalışmaları esnasında yapmış olduğu katkılarından dolayı örgütüm adına çok teşekkür ediyorum. Referandum süresi içerisinde örgütümüzden desteğini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan’a, milletvekilimiz Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizde referandum çalışması yapan genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ilçemizde miting yapan eski genel başkanımız Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a teşekkür eder, minnet duygularımı sunarım. Son olarak gece gündüz demeden çalışan tüm Nazilli İlçe Örgütünü kutluyorum. Yılgınlığa bezginliğe ve umutsuzluğa gerek yok, mücadeleye devam edeceğiz. 23 Nisan Pazar günü tüm partilileri, yurtseverleri bayraklarıyla birlikte Atatürk Anıtı’nda düzenlenecek olan törene bekliyorum ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.