Milli İttifak Adayları Nakliyeciler Ve Demirciler Sitesi’ni Gezdi

Milli İttifak Adayları Nakliyeciler Ve Demirciler Sitesi’ni Gezdi

7 Haziran Genel Seçimleri ile birleşen Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği milli ittifak Kayseri milletvekili adayları, Nakliyeciler Sitesi ve Demirciler Sitesi esnafını...

7 Haziran Genel Seçimleri ile birleşen Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği milli ittifak Kayseri milletvekili adayları, Nakliyeciler Sitesi ve Demirciler Sitesi esnafını gezerek Kayseri Barosu’nu ziyaret etti.

Nakliyeciler ve Demirciler Sitesi esnaflarının ilgi gösterdiği Milli İttifak adayları, seçmenlerinden oy istedi. Seçilmeleri durumunda yapacakları icraatları anlatan adaylar, Necmettin Erbakan döneminde esnafın durumu ile şu anki esnafın durumu arasındaki kıyaslamaları yaptı. Ülkenin yeniden refaha kavuşması için 7 Haziran’da vatandaşların oylarına talip olduklarını söyleyen adaylar, vatandaşlar selamlaşarak el sıkıştı. Esnafları teker teker gezen milli ittifak adayları, esnafların sorunlarını dinledi. Burada da esnaflardan partileri için oy isteyen adaylar, esnafın kendi dönemlerinde daha da rahat olacaklarını dile getirdi. Adayları tanıtan broşürleri de dağıtan partililer, esnafların yanlarında olacaklarını belirtti.

Milli İttifak adayları Kayseri Barosu’nu da ziyaret etti. Milli İttifak adayları, Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Konaç da adaylara çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.