Milli İttifak, Anneler Gününü Kutladı

Milli İttifak, Anneler Gününü Kutladı

Anneler günü dolayısıyla Milli İttifak’ın Malatya Milletvekili Adayları, karanfil dağıttı.Soykan parkında düzenlenen etkinliğe katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kahramanmaraş Milletv...

Anneler günü dolayısıyla Milli İttifak’ın Malatya Milletvekili Adayları, karanfil dağıttı.

Soykan parkında düzenlenen etkinliğe katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili adayı Haşim Yanar, 7 Haziran seçimleri öncesi iktidar ve diğer muhalefet partilerinin gerilim siyaseti yürüttüklerini belirterek “Buna da cevap olsun diye kardeşlik ve barış çağrısı anlamı taşıyan bir yürüyüş gerçekleştirdik. Esnafla buluştuk, işçimizle buluştuk, memurumuzla buluştuk. Yaşanan ortam sayesinde barış siyasetine ne kadar da aç olduklarını görmüş olduk” dedi.

Milli İttifak’ın 2.Sıra Milletvekili adayı Av. Sema Altuntaş’da annelerin en güzel varlıklar olduğunu ifade ederek, bütün annelerin anneler gününü kutladığını söyledi. Bu ülkede artık annelerin ağlamaması, akşam çocuğuma ne pişireceğim diye düşünmemesi için Milli İttifak’ın var olduğunu ifade eden Altuntaş, “İyi yönetilemeyen siyasi iktidarı değiştirmek için, insanlara umut vermek için, insanlara yol göstermek için buradayız” diye konuştu.

Milletvekili adayı Osman Cemali Marasalı’da, anneler ile cennetin müjdelendiği bir inancın mensupları olduklarını belirterek yeryüzündeki tüm annelerin gününü kutladı.

Daha sonra adaylar ve partililer, kent merkezideki annelere karanfil dağıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.