Milli Piyango talihlisi Köşk'te belirlendi

Milli Piyango talihlisi Köşk'te belirlendi

Milli Piyango İdaresi’nin 29 Eylül 2015 tarihli çekilişi, Köşk'te halka açık bir şekilde gerçekleştiril. Çekilişin sonucunda 2 milyon liralık büyük ikramiye tam bilete çıktı.

Köşk Belediyesi ev sahipliğinde Köşk İlçe Meydanı’nda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişine halkın ilgisi oldukça fazlaydı. Köşk Meydanı’nda yapılan programa, AK Parti Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Aydın İl Kadın Kolu Başkanı Mediha Turgut, Milli Piyango İdaresi yetkilileri katıldı.

Programa katılan izleyicilerden 5 kişiye Milli Piyango İdaresi ve Köşk Belediyesi ortaklığında düzenlenen çekilişle 82 ekran televizyon hediye edildi. 2 milyon liralık büyük ikramiyenin numaralarının belirlendiği çekilişin butonuna Aydın AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz bastı. Büyük ikramiye 594857 numaralı Ankara'da satılan tam bilete çıktı.

"KÖŞK'Ü TÜM TÜRKİYE'YE TANITTIK"

Büyük ikramiyenin sayılarının belirlendiği butona basan Aydın AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, “Yapmış olduğumuz bu programla Köşk’ü tüm Türkiye’ye duyurma fırsatı yakaladık. Bu tarz çekilişler öncesinde konserler yapılırdı. Biz de bunu yapmayı çok isterdik. Fakat son zamanlarda yaşanan terör olayları sonucunda şehit olan askerlerimiz varken, böyle bir eğlencenin uygun olmayacağını düşündük. Bu sebepten dolayı böyle sakin bir program yapmayı tercih ettik” dedi.

200 bin liralık ikramiyenin numaralarının belirlendiği çekilişin butonuna basan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ise, “Milli Piyango İdaresi’nin bu çekilişi Köşk’te yapma kararı almasının en büyük etkeni AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’dür. Onun sayesinde Köşk’ü tüm Türkiye’ye tanıtma fırsatı bulduk. Bugün son zamanlarda aldığımız şehit haberlerinden dolayı bu şekilde sönük bir program gerçekleştiriyoruz. Fakat, bugün yapamadığımız konseri en yakın zamanda gerçekleştirilecektir. Bu AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün bize sözüdür” diye konuştu.

BEŞ KİŞİYE 82 EKRAN TELEVİZYON

Milli Piyango İdaresi ve Köşk Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen televizyon çekilişi sonrasında da Halil İbrahim Çapar, Kemal Tepe, Zekeriya Kahya, Ömer Altanbay, Şükrü Yılmaz 82 ekran televizyonun sahibi oldu. Program Bahri Özipek’in okumuş olduğu şiirlerle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.