Milyarlarca kişinin gözü Fethiye'deki o çekimlerde

Milyarlarca kişinin gözü Fethiye'deki o çekimlerde

Çin'de yayın yapan ve bir milyarın üzerinde izleyicisi olduğu belirtilen Zhejıang TV Fethiye'deki çekimlerine devam ediyor.

Çin'de yayın yapan ve bir milyarın üzerinde  izleyicisi olduğu belirtilen Zhejıang TV Fethiye'deki çekimlerine devam ediyor. Çin'in medya devi son olarak sahnesinde Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan’a yer verdi. Kazan, hem türkülerini söyledi hem de sunuculuk yaparak ekibe destek sundu.

"24 Saat" adlı programının çekimleri için Fethiye'yi karış karış gezen ekip  30 tercüman eşliğinde Çalış Sahili, Şat Burnu, Kuş Cenneti, kırsal Kayaköy ve Yanıklar Mahalleri ile Ödüledeniz Mahallesi'nin Belceğiz, Kıtrak Plajları ile Oyuktepe Yarımadası koylarındaki çekimlerini tamamladı. Ekip son olarak Beşkaza Meydanındaki çekimlerde  Fethiyeli Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan'ı ağırladı. Kazan,  mini bir konser vererek destekte bulundu.  Çinli sekiz Starın da yer aldığı çekimlerde Halk Müziği Sanatçısı Kazan’ın türkülerine ilgi yüksekti. Çinli ekip yerel sanatçılarla çekimler sırasında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

89a6219a1bce549d6044dc1fd957e1cb.jpg

BAŞKAN SAATCI'DAN TEŞEKKÜR

Çinli  medya devinin Fethiye'deki çekimlerinin ilçenin turizmi açısından dönüm noktası olduğunu belirten Belediye Başkanı Behçet Saatcı Zhejiang TV ekibine ve çekimlere destek verenlere teşekkürünü sosyal medya üzerinden yaptı. Saatcı sosyal medya paylaşımında," Fethiye olarak turizm tarihinin bir dönüm noktasını yaşıyoruz. Çin medya devi Zhejiang televizyonunun yaklaşık 1 milyar izleyicisi bulunan “24 saat” isimli programın çekimleri Fethiye’de yapıldı. Programın CEO’su Gian Chang Chun ile dün akşam güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bu işbirliğinin sosyal, ticari, kültürel anlamda artarak devam etmesini diliyorum. Ayrıca Turizm Bakanlığımız başta olmak bu ekibin Fethiye’de olmasına katkı sağlayan ve destek veren herkese ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

29d14685e1a7983a853f1daf13b3aae0.jpg

60a173451671b9e391e2e954425a1ab3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.