Minik Ege, Çok Sevdiği Dondurmayı Yiyemedi

Minik Ege, Çok Sevdiği Dondurmayı Yiyemedi

Antalya’da marketten aldığı dondurmayla evine dönen 7 yaşındaki Ege’ye otomobil çarptı. Çarpmanın hızı ile otomobilin üzerine düşen küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesi’nde tedavi a...

Antalya’da marketten aldığı dondurmayla evine dönen 7 yaşındaki Ege’ye otomobil çarptı. Çarpmanın hızı ile otomobilin üzerine düşen küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesi’nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya’nın Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Dondurma almak için markete giden 7 yaşındaki Ege Serttaş, marketten eve dönerken kaldırıma çıktığı anda otomobil çarptı. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen R.G.’nin kullandığı otomobilin çarptığı Ege, bir süre otomobilin üzerinde kaldı. Durdurulan otomobil üzerinden indirilen minik Ege, ambulansla önce Özel Şifa Hastanesi’ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Küçük çocuk daha sonra sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İfadesi alınan R.G.’nin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

BABASI FACEBOOK’TAN DUYURDU

Baba Suat Serttaş ise sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından oğlunun kaza geçirdiğini ve herkesten dua beklediğini yazdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.