Minikler hem eğlendirdi hem gururlandırdı

Minikler hem eğlendirdi hem gururlandırdı

Asyav Vakfı Özel Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi minikleri, yılsonu gösterisi yaptı.

Hidayet Sayın Konferans Salonu'ndaki geleneksel yılsonu gösterisine, 1-6 yaş grubu çocuklar katıldı.

Asyav Vakfı Özel Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi sahibi Hüseyin Aksu, "Buraya annemin adını verdik. Kendisi çocukları çok sever. Başta müdürümüz olmak üzere bütün öğretmenlere teşekkür ediyorum. Çocuk konusunda oldukça hassasım, hele ki son zamanlarda yaşanılan çocuk olaylarını duydukça daha da özen gösteriyoruz. Benim tek istediğim, mutlu çocuklarımızın mutlu bir hayat kurmasını sağlamaktır. Çocuklarınız bizlere emanet gözünüz arkada kalmasın" dedi.

Kreşteki 1 yaş grubu öğrencilerin annelerinin kucağında podyuma çıktığı gösteride ‘’Çocuklar geleceğe gönderdiğimiz ve asla göremeyeceğimiz mesajlardır’’ diyen Okul Müdürü Rasime Çebişçi, "Bizim için bu yaştaki çocukların çıkması onların kendine olan özgüvenini göstermektedir. 6 yaş çocuklarımız bize veda edecek onlara da şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

"SAHNENİN TOZUNU ATTILAR"

 

Gösteri, altı yaş grubu çocukların, beş yaş grubu çocuklara bayrak teslimi yapması ile başladı. Çocuklar dans gösterileri yaptı, şarkılar söyledi, 1 yaş grubu bebeklerin defilesi ise kahkahalarla izlendi. Denge Gazetesi çalışanlarından Zümrüt Özbakır'ın 3 yaşındaki oğlu Burak Mete Özbakır'ın tavşan kostümüyle yaptığı gösteri, büyük alkış topladı. Birbirinden eğlenceli gösteriler sunan çocuklar, yakınlarına duygu dolu anlar yaşattı. Canlı yayın yapılan gösteri, 10. Yıl ve İzmir Marşı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.