Miniklerden Başkan Dinç’e Sevgi Seli

Miniklerden Başkan Dinç’e Sevgi Seli

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile ziyaret gelen Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Otistik ve Zihinsel Engelli Özel Eğitim Sınıfı ile onlara eşlik eden bi...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile ziyaret gelen Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Otistik ve Zihinsel Engelli Özel Eğitim Sınıfı ile onlara eşlik eden birinci sınıf öğrencilerini makamında konuk etti.

Öğrencilerle birlikte gelen veliler ve okul öğretmenleri, çocukları için yapılan Z Kütüphane, çok amaçlı salon ve özel eğitim sınıflarına verilen desteklerden dolayı Başkan Dinç’e teşekkür ettiler.

Belediye tarafından yapılan çok amaçlı salondan haftanın üç günü öğrenciler, veliler ve hatta diğer okulların da yoğun olarak faydalandığını belirten Okul Müdürü Resul Ayhan, Başkan Dinç’in eğitime sağladığı katkıdan bölge halkının da yoğun olarak faydalandığını ifade etti. Ayhan, her hafta Salı günü Z Kütüphane’de yaptıkları öğrenci- veli kitap okuma etkinliğine Dinç’i davet etti.

BU SEVGİ RİYASIZ, KATKISIZ SEVGİ

Çocukların sevgi seli ile karşılaşan Başkan Dinç, Belediye Başkanı olmak isteyen miniklere koltuğunu bıraktı. Onlarla tek tek sohbet eden Dinç, eğitimi asli görevleri olarak gördüklerini belirterek Z Kütüphaneleri kurduklarında hedeflerinin bir kişiye okumayı alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.

Okuyan insandan zarar gelmeyeceğini vurgulayan Dinç, “Okuma sorumuz olmamalı. Bu mikrobu kırdığımızda birçok hastalığımız da tedavi olacak. Biz eğitim çalışmalarında bir kişiyi kazanmak için yola çıktık. Öğretmenlerimizin gayreti de bizi bu çalışmaları yapmaya teşvik ediyor. Onlardan tek beklentimiz, öğrencilerimizi iyi yetiştirmeleri. Eğitim için yaptığımız her çalışmayı zevkle yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete gelen çocuklar Dinç’e çiçek ve kendi yaptıkları çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti. Özel minik kızın sımsıkı sarılışı ise ziyaretin en sıcak karesi oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.