Miniklerden Reis'e sevgi gösterimi

Miniklerden Reis'e sevgi gösterimi

Basın mensupları eşliğinde Zafer Ortaokulu ile Zafer İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrencilerin yoğun ilgi ve alakası ile karşılandı.

Her iki okulda etrafına toplanıp beraber fotoğraf çekilip, imzasını alabilmek için sıraya giren öğrenciler alkışlar ile karşılayıp, alkışlar ile uğurladıkları Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a “yolun açık olsun başkanım “ diye tezahürat etti.

Nazilli Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve kantin binaları yapılan okulları basın mensupları eşliğinde ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a öğrenciler büyük sevgi ve ilgi ile karşıladı. Belediye başkanını okullarında gören öğrenciler Alıcık’a sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Alıcık, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmezken okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri okullarına sağlanan desteklerden dolayı Nazilli Belediyesine ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

Alıcık, Okullarda yapılan hizmetlerin reklamlarının ya da açılış törenlerinin yapılamayacağını ancak Nazilli Belediyesinin Nazilli merkezde ve mahallelerindeki tüm okullara elinin değdiğinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekti. Başkan Alıcık Ziyaret ettiği Zafer ortaokulu ile Zafer ilkokulunda Nazilli Belediyesi tarafından kantin yapımı, kamera sistemi, ihata duvar sıva+boya ve okul iç boyalarının Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini belirterek Zafer ortaokulunda 48 bin 371 TL, Zafer İlkokulunda ise 45 bin tl ‘lık hizmet yapıldığını söyledi. Başkan Haluk Alıcık; “Eğitime verdiğimiz destek elimizdeki imkânlar ölçüsünde devam edecek. Biz okullarımızı çok önemsiyoruz. Aydın’da eğitime en çok destek sağlayan belediye biziz. Büyükşehir belediyesi dahi bizim yaptığımız yardımı yapmıyor. Okullarımızın her türlü ihtiyacını görmeye çalışıyoruz. Bizim için çocuklarımızın rahat nezih bir ortamda eğitim görmesi çok önemli ve onların hakkı. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımız olan değerli varlıklarımızın imkân ve olanakları düzgün olan okullarımızda eğitim görmelerini sağlamak ise bizim boynumuzun borcu ” ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.