Minyatür Ankapark Tıklım Tıklım

Minyatür Ankapark Tıklım Tıklım

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ankapark’ın tanıtım merkezi hafta sonu Başkentlilerin akınına uğradı.Ankapark’ın küçük bir örneğinin oluşturulduğu Akköprü Metro çıkışındaki m...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ankapark’ın tanıtım merkezi hafta sonu Başkentlilerin akınına uğradı.

Ankapark’ın küçük bir örneğinin oluşturulduğu Akköprü Metro çıkışındaki merkezde, ücretsiz olarak eğlence dolu saatler yaşandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından hafta sonu hizmete açılan merkez özellikle annelere de sürpriz oldu.

Anneler Günü nedeniyle çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen ebeveynler merkeze akın etti. Buradaki oyuncaklar ile gönüllerince eğlenen çocuklarının mutluluklarına şahit olan anneler de özel bir gün yaşadılar.

-MİNYATÜR ANKAPARK BÜYÜLEDİ

Merkezin girişinde dev otorobotlarla karşılaşan ziyaretçiler, eğlence dolu bir atmosfere ilk adım atmanın heyecanını girişte yaşamaya başladılar.

1600 metrekarelik merkezin girişinde 6 kişilik hareketli kedi ailesi ve konuşan pırasa ağaçların arasından geçen ziyaretçilere, pamuk şeker, macun, patlamış mısır ikram edildi. Çocuklara renk renk balonların verildiği merkezde özellikle gençler 12 kişilik 7D sinemada eğlence dolu dakikalar yaşadı.

Hareket edebilen dinozor ve otorobotların önünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan ziyaretçilerden bazıları cesaretini toplayıp aile roller coaster’ına bindi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda yapılacak olan Ankapark’ın tanıtım merkezinde gönüllerince eğlenen Başkentliler, yapımına hızla devam edilen Ankapark’ın hayallerini şimdiden kurmaya başladıklarını belirttiler.

-DÖRT GÖZLE ANKAPARKI BEKLİYORUZ

Anneler günü nedeniyle eğlenceli bir gün geçirmek için Ankapark’ın tanıtım merkezine geldiklerini söyleyen Nilgün ve Fatih Yalçın çifti, “Çocuklarımız mutlu olunca anne ve babalar da mutlu olur. Burası çok eğlenceli bir yer ” dediler. Ankapark’ın açılmasını dört gözle beklediklerini belirten Yalçın çifti, “Tanıtım merkezi çok eğlenceli, aslını çok merak ediyoruz. Dört gözle bekliyoruz” diye konuştular.

Merkezin açılışına katıldığını belirten Hüseyin Berke ise arkadaşlarına haber vererek ikinci gün tekrar geldiğini ifade etti. En çok 7D sinemayı sevdiğini dile getiren Berke, “Biz çocuklar için çok ideal bir park olacak. Ankaparkı arkadaşlarıma da anlattım. Buraya geldik. Aslını da dört gözle bekliyoruz” dedi.

İstanbul’dan Ankara’ya hafta sonu ziyareti için geldiklerini belirten Seda ve Ufuk Nesil çifti ise şunları söyledi:

“Ankapark’ı biliyoruz. Tanıtım merkezinin açıldığını duyunca fırsatı kaçırmayalım dedik. Sadece çocuklara değil büyüklere de hitap ediyor. Özellikle robotlar ve dinozorları yakından inceledik.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.