Miting gibi 'Adaylık' açıklaması

Miting gibi 'Adaylık' açıklaması

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yüzlerce kişinin katıldığı miting gibi toplantıda AK Parti'den yeniden aday adayı olduğunu ilan etti.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Köşk İlçe binasında 2014 Yerel Seçimleri Ak Partiden Köşk Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı. Basın toplantısına Köşk Belediye Meclis Üyeleri, Köşk İl Genel Meclis Üyesi Alim Yavaş, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Kaçmaz, Köşk Esnaf Odası Başkanı Memduh Gölcük, Köşk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kaplan, sivil toplum örgütleri, ilçe esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aday adaylık konuşmasıyla basın toplantısına başlayan Rıfat Kadri Kılınç, "Millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Biz bu milletin hizmetkarıyız. 29 Mart yerel seçimlerinde Allah'ın takdiri sonra siz değerli Köşk Halkının teveccühü ile Köşk Belediye Başkanlığı gibi şerefli ve onurlu bir göreve geldim. Bunun sonsuz iftiharını yaşamaktayım. Bizlere oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Köşklü hemşerilerimin ve Köşk'ün 24 köyünde yaşayan vatandaşlarımızın talep ve beklentileri bizim için çok önemlidir. 1958 yılından beri Köşk Belediyesi tarihinde belediyemizi iktidar gücüyle birleştirerek Ak Parti iktidarının gücünü Köşkümüzde sergiledik” şeklinde konuştu.

50 MİLYONLUK YATIRIM GERÇEKLEŞTİ

Köşkümüze keşif bedeli olarak 50 milyonluk yatırım gerçekleştirdiklerini beyan eden Kılınç, “ADÜ Köşk MYO, Kanazlizasyon Projesi, Arıtma tesisi, Köşk Hükümet Konağı Projesi, Endüstri Meslek Lİsesi, Belediye Sosyal Tesisleri ve Alış veriş Merkezi AVM, Altı Eylül Cami İnşaatı, Belediye araç filomuza kazandırmış olduğumuz vasıtalar, İlçemiz için yapmakta olduğumuz ve yapımına devam ettiğimiz spor parkları, parklar ve çevre düzenlemeleri ve sayamadığımız birçok hizmetimizi Köşk’ümüz için gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bütün bu iktidarımızın hizmetlerini getirmeye devam etmek için ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak için önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde güzel Köşk’ümüzün Belediye Başkanlığına aday adaylığımı burada sizlerin huzurunda açıklıyorum. Köşkümüze ve hepimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek konuşmasını tamamladı. Kılınç, konuşmasının ardından aday adaylık başvurusunu AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Kaçmaz’a teslim etti. Basın toplantısına gelen misafirlerin tebriklerini kabul eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Belediye Meclis Üyeleri basın toplantısına gelen misafirlerin tebriklerini kabul etti. Sunulan ikramın ardından basın toplantısı sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.