Mmo’dan “Yangın Tesisatı” Semineri

Mmo’dan “Yangın Tesisatı” Semineri

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile “Yangın Tesisatı” semineri düzenlendi.MMO Samsun Şubesi’nde yapılan seminerde “Sprinkler Sistemler, Islak alarmlar, Basınç düşür...

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile “Yangın Tesisatı” semineri düzenlendi.

MMO Samsun Şubesi’nde yapılan seminerde “Sprinkler Sistemler, Islak alarmlar, Basınç düşürücü vanalar, Kardan mafsallı kompansatörler, Sprinkler bağlantı hortumları, U-flex ve V-flex bağlantı ürünleri” konularında Makine Mühendisi Ahmet Kahraman tarafından katılımcılara detaylı bilgi verildi.

Düzenlenen seminerle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, yangın tehlikesinin; canlı yaşamına yönelik en ciddi risk unsurlarından bir tanesi olduğunu, etkin bir yangınla mücadelenin yapıların tasarım yani projelendirme aşamasında yangın riskinin gözetilerek tasarımın gerçekleştirilmesiyle olabileceğini söyledi. 2014 - 2015 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Çalışma Programı gereği üyelerinin mesleki gelişimi ve güncel gelişmeleri takip edebilmesi adına eğitim ve seminerler düzenlediklerini belirten Er, üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.