Molla Yusuf Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Molla Yusuf Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Molla Yusuf Mahallesi’nde mekruh durumda olan yapıları yıkarak yeni yollar açan Konyaaltı Belediyesi, bu yolları sıcak asfalt ile kaplayarak halkın kullanımına açtı.Uncalı Kent Mezarlığı etrafını çevr...

Molla Yusuf Mahallesi’nde mekruh durumda olan yapıları yıkarak yeni yollar açan Konyaaltı Belediyesi, bu yolları sıcak asfalt ile kaplayarak halkın kullanımına açtı.

Uncalı Kent Mezarlığı etrafını çevreleyen alan üzerinde mekruh durumdaki yapıları yıkarak yeni yollar açan Konyaaltı Belediyesi, bu yolların asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına açtı. Molla Yusuf Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından kamuya terk edilmiş imar çalışması tamamlanan 1420 sokak ile birlikte 1406, 1408, 1409, 1410, 1411, 1412, 1430 ve 1440 sokakta sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Liman Mahallesi’yle sıcak asfalt sezonunu açtıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni açılan yolları asfaltlayarak Molla Yusuf Mahallesi’ni de modern bir kimliğe kavuşturduklarını söyledi. 2015 yılı içerisinde 15 kilometre sıcak asfalt yapılacağını belirten Başkan Böcek, “Asfalt maliyetimiz yaklaşık 4 milyon lira olacak. Amacımız, Konyaaltı’nı herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Molla Yusuf Mahallesi’nin ardından sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.