Motosikletten Düşen Şahıs Ölü Bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosikletten düşen şahıs ölü olarak bulundu. Asayiş Şube Müdür Yardımcısının görevli basın mensuplarına karşı sergilediği tutum tepki topladı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Kuzeydoğu Otoyol Caddesi kenarında bulunan zeytinlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; zeytinlik araziler arasından geçen stabilize yolda motosikletten düşen bir şahsın yerde baygın olarak yatığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Şahsın hareketsiz olduğunu gören polis, 112 Acil Servisten yardım istedi. Yapılan incelemede yüzü morarmış olan şahsın yaklaşık 3-4 saat önce ölmüş olabileceği kanısına varıldı.

İHBARI YAPAN 3 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Plakasız motosikletten düşerek hayatını kaybeden şahsın, Kemer Mahallesi’nde ikamet eden Sedat Zeybek olduğu tespit edildi. Polis ekipleri motosiklete çarparak Zeybek’in ölümüne neden olmuş olabilecekleri şüphesiyle bölgede bulunan 09 ABY 66 plakalı araç sürücüsü ve birlikte alkol aldıkları 2 kişinin daha ifadesine başvurdu. Araçta yapılan incelemede çizik ve motosikletin renginde boya parçalarının bulunması şüpheleri artırdı. Bu arada; kazayla ilgili olarak bölgede bilgi toplamaya çalışan basın mensupları, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı K.Ö’nin tepkisiyle karşılaştı. Basın mensuplarına “1-2 kare çekeceksen çek. Çekmeyeceksen bas git” diyen K.Ö’nün tutumu tepkiyle karşılandı. Kazada hayatını kaybeden Sedat Yılmaz’ın cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

<span style=

<span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.