Mp’li Hacımustafaoğlu Tempoyu Artırdı

Mp’li Hacımustafaoğlu Tempoyu Artırdı

Merkez parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığı...

Merkez parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığını ziyaret eden Metih Hacımustafaoğlu, oda başkanı Aydın Tuna ile görüştü. Seçimlerin sohbet konusu olduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Hacımustafaoğlu, “AKP terör politikasında çok büyük hatalar yaptı. Bugün silahsız bir seçim olsa HDP yüzde 2 bile oy alamaz. Ayrıca yargı, hukuk en dibe vurmuş durumda. Ülkede baskıcı bir rejim yaşanıyor. İnsanlar başka partinin adayları ile resim çekilmekten dahi korkar oldu. Bakın AKP kendine yakın kişilere rant sağlamak için adeta devletin kasasını seferber etmiş durumda. Ülkede sorunlar o kadar fazla ki insanlar artık sorunlarla baş edemeyince hasta oluyor ve bugün hastanelerde bile boş yatak bulmak zor. Halkımızın hiçbir şekilde huzuru kalmamıştır. Sağlık başta olmak üzere eğitimde çok ciddi sorunlar bulunuyor. Çocuklarımız uyuşturucu ve fuhuş batağına sürükleniyor. Gençlerimizin geleceği karanlık. Türk medeniyetini bile yok etmeye çalışıyorlar. 13 yıldır bizi bölmeye çalışanlar bunu asla başaramayacaklar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.