MÜCAHİT HOCA YAŞAM MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

MÜCAHİT HOCA YAŞAM MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Nazilli’de yaklaşık 9 ay önce kalbinin durması ve beyninin oksijensin kalması nedeniyle bakıma muhtaç bir hasta haline gelen Mücahit Öğretmen, kök hücre tedavisinin yapılacağı İstanbul’daki özel bir hastaneye nakledildi.


Türk Eğitim-Sen Aydın Şubesi öncülüğüyle Aydın Valiliği’nin oluruyla başlatılan yardım kampanyası ile tedavi için gerekli olan 200 bin TL’nin 175 bin TL’sinin toplanmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi palyatif servisinde tedavisi sürmekte olan Mücahit Doğan öğretmen kök hücre tedavisinin yapılacağı İstanbul’daki özel bir hastaneye nakledildi. Dün akşam saatlerinde ambulansla İstanbul’a yol çıkan Mücahit Doğan, İstanbul Gaziosmanpaşa Hastanesinde ilk tetkiklerinin yapılmasının ardından özel bir hastane tarafından kök hücre tedavisine başlanması bekleniyor.

“KÖK HÜCRE TEDAVİSİ GÖRECEK”

Mücahit Öğretmen, Nazilli’de yaklaşık 9 ay önce kalbinin durması ve beyninin oksijensin kalmasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Hipoksi hastalığıyla bakıma muhtaç bir hasta haline gelen Beden Eğitimi Öğretmeni ve Nazilli Belediyespor Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Mücahit Doğan için umutlar yeniden yeşerdi. Mücahit Doğan, sağlığına kavuşabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Türk-Eğitim-Sen Nazilli Şube Temsilcisi Olgun Ergün ve Doğan’ın yakınları tarafından ambulansla İstanbul Gaziosmanpaşa Hastanesine uğurlandı.

“HERKES SEFERBER OLDU”

Mücahit Doğan’ın tedavisinde umut olan kök hücre tedavisi için de İstanbul’da bir özel hastanede 200 Bin TL olarak belirlenen masrafları için Türk Eğitim-Sen Aydın Şubesi’nin girişimiyle Aydın Valiliği oluruyla yardım kampanyası başlatıldı. 175 Bin TL toplanan kampanyaya Doğan’ın meslektaşlarının yanı sıra Nazilli Belediyesi başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları destek verdi.

4d8a7d42-3a8e-48fd-b4f2-9f8b7ee0e9b4.jpeg

a865c788-6a86-4602-bf63-fac1c326aab4.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.