Müdür Esen’den Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Müdür Esen’den Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Bilim Şenliğine hazırlanan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencilerine Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen sürpriz ziyarette bulundu.Pazarlar Anadolu Lisesi 11. sınıf ö...

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Bilim Şenliğine hazırlanan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencilerine Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen sürpriz ziyarette bulundu.

Pazarlar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri Bilim Şenliği çalışmalarına İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’in sürpriz ziyareti öğrencileri heyecanlandırırken okul idaresini ve öğretmenleri gururlandırdı.

Pazarlar Anadolu Lisesinin gerçekleştirmeye hazırlandığı Bilim şenliği çalışmalarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Esen, öğrencilerin hazırladığı proje ve performanslardan övgü ile bahsetti ve başarıya katkı sağlayan Pazarlar Anadolu Lisesinin idare ve öğretmen kadrosuna samimi bir teşekkür konuşması yaptı.

Pazarlar Anadolu Lisesi yetkilileri, “Kütahya İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen’e bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz” dediler.(MB-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.