Muğlalı şehit Aydın'da toprağa verilecek

Muğlalı şehit Aydın'da toprağa verilecek

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda Muğlalı Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam şehit düştü. Şehit Tolga Sağlam'ın cenazesi Aydınlı olan eşinin isteği üzerine yarın Aydın Efeler İlçesi'nde toprağa verilecek.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde yaşadığı öğrenilen anne Nilüfer ile emekli polis memuru baba Erdem Sağlam, Nilüfer Sağlam'ın kardeşi Ayfer Engin'i ziyaret için gittikleri İzmir'in Torbalı ilçesinde acı haberi aldı.

Şehidin kuzeni Mehmet Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tolga Sağlam'ın (30) Ankara'da görev yaptığını, bir ay önce geçici görevle Erzurum'a, bir hafta önce de Diyarbakır'a gittiğini söyledi. Sağlam'ın eşi ile 8 aylık ve 3 yaşındaki iki çocuğunun Ankara'da yaşadıklarını bildiren Yılmaz, "Vatan sağolsun. Bu haber hepimizi çok derinden üzdü. Acı haber hepimizi burada topladı, yüreğimiz yanıyor" dedi.

EŞİ AYDINLI

Ailesi Muğla Kavaklıdere'de yaşayan Şehit Tolga Sağlam'ın eşi Cansu Sağlam'ın Aydınlı olduğu ve cenazesinin eşinin isteği üzerine yarın ikindi namazına müteakip Bey Camiinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Aydın Efeler İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.