Muhbir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Muhbir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Nazilli’de Gazeteci Eray Gökçe tarafından yayın hayatına geçirilen Muhbir Gazetesi törenle açıldı.

Altıntaş Mahallesi Fahri Yüksel İş Hanında Mesleğe Muhabir olarak başlayan Eray Gökçe kendine ait Muhbir Gazetesinin bürosunu açtı. Sade bir törenle kurdelesi kesilen Muhbir Gazetesinin açılışına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Siyasi Parti Başkanları ile temsilcileri, Basın Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Mesleki anlamda ilkeli bir gazetecilik yapacağına inandığı genç gazeteci Eray Gökçe’ye Hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Mehmet Okur; “Genç Gazeteci kardeşimiz Eray Gökçe’nin bürosunu açmak için burada bulunuyoruz. Kurdeleyi kesmeden önce kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki basın hayatında da başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kaymakam Mehmet Okur ile birlikte büronun açılış kurdelesini kesen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, “Eray zaten bizim kardeşimiz. Her zaman yanında da olacağım. Bundan sonraki süreçte de basın hayatında başarılar diliyorum. Nazilli’de yerel basına önem veriyoruz. Basın olmadan biz de sesimizi duyuramayız. Bundan dolayı Eray kardeşimizin yeni gazetesi olan ‘Muhbir Gazetesi’nin de hayırlara vesile olmasına temenni ediyorum” diye konuştu. Öte yandan kurdele kesimin ardından ofise ziyarette bulunan protokol üyeleri, genç gazeteci Eray Gökçe ile hatıra fotoğrafı çekildi.

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.