Muhtar cinayetinde şok gelişme

Muhtar cinayetinde şok gelişme

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde kırsal alanda cesedi bulunan 43 yaşındaki Ali Sarıtaş'ın tüfekle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1’i mahkemece tutuklandı.

Kuyucak’ta 3 gündür kendisinden haber alınamayan ve 24 Ağustos’ta köylüler tarafından ölü bulunan Dereköy Mahallesi’nin eski muhtarı Ali Sarıtaş’ın öldürüldüğü ortaya çıktı.  Savcının olay yerindeki incelemesinde vücudunda saçma izi olduğu görülen Sarıtaş'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.  Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, köylülerin ifadelerine başvurdu. Eski muhtarın öldürüldüğü av tüfeği de ele geçirildi.  Soruşturmayı derinleştiren jandarma, cinayetle ilgili 3 şüpheliyi gözaltına alındı. 

Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınan Ş.Ç, A.Ç ve B.Ç. karakol ifadelerinin ardından, suç aleti olduğu tahmin edilen av tüfeği ile birlikte adliyeye sevk edildi. Baba ve 2 oğlu hakim karşısına çıktı. A.Ç ve kardeşi B.Ç. mahkemece serbest bırakılırken baba Ş.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.                        

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.