Muhtarların talepleri yerine getiriliyor

Muhtarların talepleri yerine getiriliyor

Nazilli Belediyesi Samailli Mahallesi’ndeki mevcut düğün salonunun çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi ekipleri Samailli Mahallesi’nde düğün salonu çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatları ile Samailli Mahallesi Muhtarı Enver Güler’in istinat duvarı, yollara parke taşı döşenmesi ve mevcut caminin bakım ve onarımının yapılması talepleri bir bir yerine getirilmişti.

Son olarak mevcut düğün salonunun çevre düzenlemesi için harekete geçen ekipler çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık ilçedeki tüm mahallelerde yatırım yaptıklarını ve vatandaşların taleplerini yerine getirdiklerini belirterek, “Samailli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın bir takım istekleri vardı. Gerek belediyemize gelerek gerekse muhtarımıza gidip taleplerini belirttiler. Biz de hepsini yerine getirdik. Eskiyen ve deforme olmuş yollara parke taşı döşedik. Olası bir heyelan tehlikesinin önüne geçmek için istinat duvarı yaptık. Mevcut camimizin bakım ve onarımını gerçekleştirdik. Bugün Samailli Düğün Salonu’nun çevre düzenlemelerine başladık. Ekiplerimiz çalışmaları kısa sürede tamamlayacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.