Muhtarlık Hizmet Binası ile Sosyal Çatı hizmete açıldı

Muhtarlık Hizmet Binası ile Sosyal Çatı hizmete açıldı

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtarlık hizmet binası ve Sosyal Çatı, törenle hizmete açıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muhtarlık hizmet binası ve Sosyal Çatı’nın açılışında bayram havası esti. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Bekirler Mahalle Muhtarı Mustafa Budak, Meclis Üyeleri Muhtarlar, Kurum ve Daire Müdürleri, belediye çalışanları, davetliler ve mahalle sakinlerinin katıldığı açılış töreninde, bin kişilik keşkek ikram edildi.

Bekirler Mahalle Muhtarı Mustafa Budak , açılışta yaptığı konuşmada, Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, muhtarlık hizmet binası ve Sosyal Çatı’nın yapımında geçenlere teşekkür etti. Budak, “Bekirler Mahallesi olarak çok güzel bir tesis kazandık. Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz de vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm Bekirlere muhtarlık binamız ve çok amaçlı Pazar yerimiz hayırlı olsun” dedi.

"HELALİ HOŞ OLSUN"

Bekirler Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Sosyal Çatı’nın mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olması dileği ile konuşmasına başlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık , “Büyükşehir Yasasının çıkmasının ardından imkânlarımız azalsa da biz vatandaşlarımız için hizmete devam ediyoruz” dedi. Birlik ve beraberlik çağrılarını yoğun olarak cümlelerinde kullanan Belediye Başkanı Alıcık, şunları söyledi:

“Biz zaten Büyükşehir’e geçmeden önce belde ve köylerimizde pek çok hizmetler yaptık. Bu hizmetlerimizin içinde okulların tamirleri köprüler, camiler yol yapımları Pazaryeri ve düğün salonları oldu. Bizim amacımız oy toplamak değildir. Kısıtlı imkânlarımıza rağmen bizler hizmet etme çabası içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere sadece onların duaları yeter. Hizmetlerimizi Allah rızası için yapıyoruz başka beklentiler içerisinde olduğumuz için değil. İnşallah Büyükşehir yasası 2016’da revize edilecek. Ekonomik olarak çok sıkıntı çektiğimiz halde belediye olarak gücümüz yettiği kadarıyla her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Fen İşlerimiz olsun, Park ve Bahçe dairemiz olsun hepsi canla başla mücadele ediyor. Biz başarmak için geldik. Her mahallemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Buradaki tesislerde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Burada yaşayan vatandaşlarımızın hepsi vatanına milletine saygılı insanlar. Bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyorlar ve bizlere sahip çıkıyorlar. Bizde onlara sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti devletimiz bizim vatanımız. Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz de bu birlik ve beraberliği sağlamak adına elimizden geleni ayrımcılık yapmadan yapıyoruz. Nazilli Belediyesi’nde hizmet kervanı devam edecek. Yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.”

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın konuşmasının ardından İmam Mehmet Sava’ın okuduğu açılış duası ile Başkan Alıcık yaklaşık 500 metre karelik alanda yapılan Çatı ve Muhtarlık Hizmet Binasının açılış kurdelesini Muhtar Mustafa Budak, mahalle sakinleri ve çocuklar ile birlikte kesti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.