Murat Gürkan’a Saldırı Anı Kameralarda!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde doktor tarafından dövüldüğü iddia eden santral memuruyla röportaj yapmak için giden DHA Muhabiri Murat Gürkan bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara böyle yansıdı.

AYDIN’IN Nazilli ilçesinde bir doktor tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi olan Devlet Hastanesi santral memuru 23 yaşındaki Mehmet Adaş ile röportaj yapmak için giden DHA Muhabiri Murat Gürkan bıçaklı saldırıya uğradı. Adaş’ı şikayetinden vazgeçirmek için Adaş’ın babasına ait işyerine gelen doktor F.K.’nın yanında bulunan O.A.’nın kendisine saldırma anının kameraya kaydeden Gürkan, olaydan yara almadan kurtulurken, O.A.’dan şikayetçi oldu.

• DOKTOR HELALLİK ALMAYA GİTMİŞTİ

Nazilli’de bedensel engelli 23 yaşındaki Mehmet Adaş’ın, santral memuru olarak çalıştığı Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. F.K. tarafından dövüldüğünü öne sürüp, şikayetçi olmasının ardından haberi yapan DHA Nazilli Muhabiri Murat Gürkan, santral Memuru Adaş ile birlikte babası Fikret Adaş’la röportaj yapmak için Yeni Sanayi Sitesi D-3 Blok’ta ki işyerlerine gitti. Adaş’ı şikayetinden vazgeçirmek için bir süre sonra beraberindeki iki kişiyle birlikte, Adaş ailesinin çalıştırdığı işyerine gelen Doktor F.K. ve yanındaki O.A. (31) ile E.V. (28) Fikret Adaş ile konuşarak şikayetinden vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Doktor F.K., Adaş’ın babasına “Helallik almaya geldim” diyerek santral memuruyla konuşmaya çalışırken doktorla birlikte gelen O.A., kamera ile görüntü almaya çalışan Muhabir Murat Gürkan’a dönerek kamerayı kapatmasını istedi. Muhabirin çekime devam etmesine sinirlenen O.A. arka cebinden çıkardığı çakı bıçağını eline alarak, “Bana boğazını kestirtme” diyerek Gürkan’ın üzerine yürüdü. Çevredekilerin araya girmesiyle olay yatıştırılırken Murat Gürkan olaydan yara almadan kurtuldu. Gürkan’ın şikayeti üzerine olay yerine sevk edilen polis tarafları karakola götürdü. Görevini yapmaya çalışırken saldırıya uğradığını belirten Murat Gürkan, kendisine bıçaklı saldırıda bulunan O.A.’nın kendi iradesiyle mi, yoksa doktor tarafından mı azmettirildiğini bilmediğini belirterek, O.A.’dan şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum