Mustafa Aktaş ‘Muhtar Adayı’ Oldu

Mustafa Aktaş ‘Muhtar Adayı’ Oldu

Park-Büfe İşletmecisi ve Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, işletmekte olduğu büfede düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Altıntaş Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Nazilli’nin merkez mahallesi olan Altıntaş Mahalle Muhtarlığı için adaylar kıyasıya yarışıyor. Mevcut Muhtar Şükrü Ustaoğlu’nun ardından 2’inci muhtar adayı da basın toplantısı düzenleyerek muhtar adayı olduğunu açıkladı. Park-Büfe İşletmecisi ve Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, işletmekte olduğu büfede düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında aday olduğunu açıklarken, kendisini dinlemeye gelen basın mensuplarına 100'er gram kahve dağıtarak, “Bir kahvenin 40 yıl hatırı var. Muhtar olursam mahallemdeki 2 bin 600 seçmenimin evine ve işyerine tek tek giderek projelerimi anlatacağım. Onlara kahve, mahalle haritası ve projelerimi anlatan borşür hediye edeceğim. Mahallemin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yarınlar için varım. Seçim sloganım da ‘Başın düşünce dara, Mustafa Aktaş'ı ara’ şeklinde konuştu. ‘Sorun üreten değil çözüm bulan Muhtar’ olmak istediğini ifade eden Mustafa Aktaş, “Gelecek vaat eden nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hayal ediyorum. Bu nedenle aday oldum. Seçilmem halinde Altıntaş Mahallesi’nde yaşayan herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğim. Türkiye, yaklaşmakta olan seçim sürecine doğru hızla ilerliyor. 31 Mart 2014 seçimleri ülkemiz, Aydınımız, Nazillimiz ve mahallemiz Altıntaş için hayırlara vesile olsun. Demokrasinin en temel unsurlarından olan seçimler millet iradesinin sandığa yansıması açısından büyük önem taşımaktadır. Vatandaşın yapılan hizmetleri oylayacağı bu seçimler, ilçemiz açısından da kritik bir anlam taşımaktadır. Zira vatandaş artık yaşam standardının yükselmesi, daha etkin ve hayatını kolaylaştıran bir yönetim ve hizmet anlayışını her alanda görmek istiyor. Bu açıdan, Martta yapılacak olan seçimlerde sandığa eskiye oranla daha bilinçli ve ne istediğini bilen bir seçmen gidecek. Bende bunun farkında ve bilincinde olarak, ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Nazilli’ye Altıntaş Mahalle muhtar adayı olup hizmet etmek ve borcumu ödemek istedim” dedi.

‘ALO MUHTAR HATTI’

Nazilli Belediyesporlu yöneticilerden Yaşar Gözdaş ve Murat Kaplan’ın da destek verdiği Mustafa Aktaş son olarak, “Günün her saatinde karşılarında muhatap bulacakları ‘Alo Muhtar Hattı’ ile kesintisiz hizmet anlayışına şahit olacaklar. Masa başında oturmak yerine, mahallesinde yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç insanları tespit edip, hizmeti ayaklarına getiren bir muhtarla tanışacaklar. 41 mahallesi bulunan Altıntaş’ın her mahallesi adeta nazar boncuğuyla süslü bir hizmet ve yönetim anlayışına tanık olacak. Bu bağlamda parolamızı da ‘41 Kere Maşallah’ olarak belirledik. Bütün Nazilli 31 Marttan sonra karşısında bakarken gıpta edeceği ve ‘Maşallah’ diyeceği bir Altıntaş mahallesi bulacak” şeklinde konuştu.

iha-20131031aw000077-1-t.jpg

iha-20131031aw000077-2-t.jpg

iha-20131031aw000077-3-t.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum