Mustafa Balbay'dan Çankır'a destek

Mustafa Balbay'dan Çankır'a destek

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Nazillide temaslarda bulundu. Önce ailesini ziyaret ederek hasret gideren Balbay, daha sonra, İl Başkanlığına seçilen Ali Çankıra hayırlı olsun ziyareti yaptı.

CHP Aydın İl Başkanlığı görevine seçilen Nazillili Ali Çankır'a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Nazilli'ye geldi. Önce ailesini ziyaret eden Balbay daha sonra ilçe teşkilatına geçerek partililerle buluştu.

CHP Nazilli İlçe Binasında  Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve İlçe Başkanı Ali Deveci ile bir süre sohbet eden Balbay, yeni yönetimden umutlu olduklarını söyledi. Ailesi ile görüşerek Nazilli’den ayrıldıldığını dile getiren Balbay, “İki Ali Arasındayım Dilek tutmak lazım esasen, ama burada 3 ali var. Zira Ben Mustafa Ali Balbay’ım İzmir için dilek tuttum” dedi.

AYDIN'IN FAHRİ VEKİLİYİM

Aydın'ın fahri olarak milletvekili olduğunu dile getiren Mustafa Balbay, “Benim Hedefim Ankara yada İzmir, Düşüncemiz bu öyle de olacak başka bir durum söz konusu olmazsa Ben İzmir Milletvekili olsam bile Aydın’ın bile Fahri Milletvekiliyim zaten Nazilli’de olduğunu öğrenince yüzyüze görüşmek istedim sağolsun parti binamızda bir araya geldik Ali Başkanımın İl Başkanlığı hayırlı olsun, görevini layıkıyla yapacağından da eminim. Biz kendisini tanıyor ve biliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.