Mustafa Ceviz, Kenetlenme Çağrısı Yaptı

Mustafa Ceviz, Kenetlenme Çağrısı Yaptı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Bu iş kenetlenmeyle olur” dedi.

Nevşehir kampından dönen Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, kamptan son derece memnun olduğunu söyledi. Futbolcuların son derece iyi çalıştığını belirten Ceviz, “Çalışma temposu ve oyundan son derece memnunum. Takımda arkadaşlık çok iyi düzeyde. Oyuncular birbirlerine uyum sağladı. Ayrıca, oyuncularımızın saha dışındaki tutum ve davranışlarından memnunuz” dedi. Kampta fizik kondisyon ile arkadaşlığı ön plana çıkardıklarını belirten Ceviz, “Takım olarak ligde ses getireceğimize inanıyoruz. Takımdaki ışığı görebiliyorum. Ancak, olumsuz havayı yaşamamalıyız. Taraftarımız yeni oyuncuları merak ediyordur. Bucaspor maçında Mikail, Anıl, Murat Uçar, Semavi iyi oynadı. Kamp boyunca yeni gelen arkadaşlar kısa sürede takıma ısındı. Teknik heyet ve futbolcular olarak abi-kardeş gibiyiz. Bu ortam bize başarıyı getirecek. Yeter ki takımı etkileyecek olumsuzluklar yaşanmasın” diye konuştu.

ŞEHİRDEN DESTEK BEKLENİYOR

Aydın’da yaşanan olayları yerel basından takip ettiklerini anlatan Ceviz, “Kampta yöneticilerimizden Yüksel Macaroğlu vardı. 1 hafta boyunca bizimle yakından ilgilendi. Başkanımızla da sürekli konuştuk. O da şehirden destek bekliyor”şeklinde konuştu.

KENETLENME VE SAHİPLENMEYİ YAŞAMALIYIZ

Kariyerinde dört kez şampiyonluk yaşayan Ceviz şunları söyledi: "Fethiye, Nazilli gibi ilçelerde müthiş bir kenetlenme vardı. Burada başarıyı elde ederken arkamızda duranlar bizimle hareket etmişti. Başarı kenetlenmeyle gelir. Herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırsa hiçbir sorun yaşanmaz. Kenetlenme ve takımı sahiplenmeyi bir an önce yapmak zorundayız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.