Mustafa Savaş'ın acı günü

Mustafa Savaş'ın acı günü

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ın halası Melek Sevim (88) yaşamını yitirdi. Sevim’in cenazesi Efeler Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, halası Melek Sevim’i kaybetmenin hüznünü yaşadı. Efeler Orta Mahalle’de ikamet eden Sevim, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunduğu ve evinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Hayatını kaybeden Melek Sevim için Orta Mahalle Tatar Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı ile Bekir Kuvvet Erim, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Partili ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları, kurum ve daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 çocuk annesi Melek Sevim, Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Kemer Mezarlığı’nda ebediyete uğurlandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.