Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli ’Koalisyona Hazırız’ Mesajı Vermeli"

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli ’Koalisyona Hazırız’ Mesajı Vermeli"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli derhal ’koalisyona hazırız’ mesajı vermelidir. Hükumet için ilk adımı atmalıdır" dedi.Seçim sonuçları oluşan tabloyu değerlendire...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli derhal ’koalisyona hazırız’ mesajı vermelidir. Hükumet için ilk adımı atmalıdır" dedi.

Seçim sonuçları oluşan tabloyu değerlendiren MYP Lideri Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin uzlaşmacı bir tutum takınması gerektiğini savunarak, "Bundan sonrasını AK Parti düşünmelidir. İlk hamle pozitif yönde Bahçeli tarafından gelmeli. AK Parti tabanını memnun edecek bir tavır ile ülkeyi başka alternatiflere muhtaç bırakmayacak bir açıklama yapmalıdır" diye konuştu.

HDP - AKP koalisyonun önünün siyaseten kesilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bahçeli gerekli açıklamaları yaparak kenara çekilmeli ve MHP olarak sorumluluğunu yerine getirmelidir. Bundan sonrası AK Parti yönetiminin bileceği iştir. Ama AK Parti tabanı MHP tarafından ortaya koyulacak uzlaşıcı tutumu acilen görmelidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.