NABED'in gecesinde görkemli şov

NABED'in gecesinde görkemli şov

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NABED), 20’nci kuruluş yıl dönümünü düzenlediği gala gecesinde muhteşem bir defile ile kutladı.

Mehmet Can Dinç’in, ‘Eli Ayağı Yok ama Sen Varsın’ adı altında organize ettiği defilenin tüm gelirinin NABED’e arsa alınması için bağışlandığı açıklandı.

 

Geceye 6 aydır hazırlanan ekip, 25 sponsor, 25 kişilik manken ekibi, 30 kişilik teknik personel ve diğer görevlilerle birlikte büyük bir şov sundu. Sümer Park içindeki Akın Kurtoğlu Havuz Başı’nda düzenlenen defileye Nazilli Emniyet Müdürlüğü Emniyet Amiri Ahmet Yalçınkaya ile birlikte sponsorlar ve çok sayıda davetli katıldı.

SİYAH, BEYAZ NABED

20’nci yıl dönümü gecesi, gönüllü mankenler eşliğinde Mehmet Can Dinç’in hazırladığı ‘Siyah Beyaz’ konseptli açılış kareografisiyle başladı. Sunumunu Şeyda Tetik’in yaptığı gece, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Hişil Çınkıt’ın teşekkür konuşmasıyla devam etti. Ardından muhteşem defileye sponsor olanlara teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. 20’nci yıl gala gecesi, Haticem Moda Evi, Journey, Karden Moda Evi, Miss Garaj, Number One, Uğur Tuhafiye, Özge Giyim ve Süvari firmalarının kıyafetlerinin sunulduğu defile ile sona erdi. Defile sonunda gecenin yaratıcısı Mehmet Can Dinç, yardımcısı Tuğçe Kiriç ve tüm ekip podyuma çıkarak, izleyicilerle birlikte alkış tuttu.

DİNÇ:“HER ŞEY GÖNLÜMÜZCE OLDU

Programın sonunda bir konuşma yapan gecenin organizatörü ve yaratıcısı Mehmet Can Dinç, defileye 6 aydır yoğun bir çalışma temposu ile hazırladıklarını ifade etti. Dinç, “Bu gecede her şey gönlümüzce oldu. İlk olarak bana güvenerek bu yola çıkan dernek yönetimine, her hafta eksiksiz gelen 25 kişilik gönüllü manken arkadaşlarıma, 30 kişilik gönüllü teknik ekibime ve sunucum Şeyda Tetik'e teşekkür ederim. Çok emek verdik, çok yorulduk ama gecenin sonunda bütün ekip, emeklerimizin karşılığını gelen konuklarımızın ayakta alkışlamasıyla fazlasıyla aldık” diye konuştu.

3 ENGELLİ MANKENLİK YAPTI

Gecede konukları, Nazilli Profesyonel Aşçılar Derneği'nin sebze ve meyvelerden hazırladığı görsel şov karşıladı. Muhteşem gecede 3 engelli de podyumda mankenlik yaparak izleyicilerden bol bol alkış aldı. Bu gece için Arzum Matbaa, Erol Kundura, Foto Mehmet, Fotografane Mutfak, Haticem Moda Evi, Journey, Karden Moda Evi, Kuaför Ahmet, Miss Garaj, Mrc Güvenlik, Nazlı Su, Number One, Uğur Tuhafiye, Özge Giyim, Süvari, Şaban Usta ve Yakıştır, sponsor olarak defileye destek oldular. Gecede en büyük ilgiyi gelinlikler alırken, son olarak NABED Başkan Yardımcısı Emine Karakış’ın gelinlikle podyuma çıkması izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.