NAFOD  KARACASU’DAN YÜZLER’İ TANITTI

NAFOD KARACASU’DAN YÜZLER’İ TANITTI

Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği, Lütfü Selek Kültür Merkezi’nde “Karacasu’dan Yüzler” isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği,  Nazilli Lütfü Selek Kültür Merkezi’nde “Karacasu’dan Yüzler” isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, dernek üyeleri  ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı. Serginin açılış kurdelesini  Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek birlikte kestiler.

BAŞARILI BİR DERNEK

Derneğin kuruluşunu ve başarılarını anlatan Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği Başkanı Zeki Yavuzak, “Derneğimiz 2006 yılında kuruldu ve 2010 yılında TFSF’ye (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) üye olarak, hem ulusal hem de uluslararası alanda başarılara imza atmış bir dernektir. “ dedi.

SANATSAL AKTİVİTELERİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Serginin önceki açılışlarını Karacasu’da ve Denizli’de gerçekleştirdiklerini belirten Yavuzak, “Sergimizin buradaki gösterimi  sunduktan sonra Marmaris’te ardından da İzmir’de açılışlar yapmak istiyoruz. Ciddi bir izleyici kitlemiz var. Amacımız, Nazilli’de güzel eserler sunmak ve sanatsal aktiviteleri geliştirmek.” ifade etti.
Yavuzak, ayrıca fotoğrafa meraklı her vatandaşı derneklerine beklediklerini söyledi.

Sergi kapısı 3-7 şubat tarihleri arasında sanatseverlere açıktır. 

d96399c4-aaf2-4222-9da7-9221bbb5a850.jpeg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.