NAMDER VE NAZİLLİ BELEDİYESİ İYİLİK İÇİN BULUŞTU

NAMDER VE NAZİLLİ BELEDİYESİ İYİLİK İÇİN BULUŞTU

Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER) ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Nazilli Belediyesi’ne gıda kolileri bağışında bulundu.

Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER), koronavirüs salgını sürecinde başlattığı yardım kampanyasını Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala sürdürüyor. NAMDER, Nazilli Belediyesi’ne, 100 adet gıda kolisi bağışladı. Nazilli Belediyesi de bu kolileri ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi ulaştırarak vatandaşların mutlu bir bayram geçirmelerini sağlayacak.

6ea1ea4d-2170-4bcc-a70d-bc043aff26c6.jpg
 

 “VATANDAŞLARIMIZA BAYRAM ÖNCESİ İVEDİLİKLE ULAŞTIRACAĞIZ”
NAMDER ve üyelerine Nazilli Belediyesi adına teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Derneğin hazırlatmış oldukları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Nazilli Belediyesi’ne teslim ettiler. Bizde bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Vatandaşlarımıza bayram öncesi ivedilikle ulaştıracağız. Bu yardımlarından dolayı NAMDER’e Nazilli Belediyesi olarak teşekkür ederiz. Biz Nazilli’yi beraber yöneteceğiz demiştik, bu süreçte bunu anlatmıştık. Bütün paydaşları sürece dahil edeceğiz demiştik. Bu sürece dahil olan NAMDER’e ilgi alakalarından dolayı Başkan Remzi Erdemci ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

cf0207ec-c140-4bfe-bbd6-2fe0a5c78cd1.jpg
 

“TOPLAMDA 2 BİN KOLİ DAĞITTIK, DAHA DA DAĞITACAĞIZ”
NAMDER’i kurarken birlik ve beraberlik için yola çıktıklarını belirten Başkan Remzi Erdemci, “Yardım kolilerini hazırlamaktaki amacımız insanlara yardım etmek, bir nebze olsun yüzlerini güldürebilmekti. Nazilli Belediyesi’yle de işbirliği yaparak ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere 100 koli verdik. Kendilerinin bunu en iyi şekilde dağıtacağından hiç şüphemiz yok. NAMDER olarak pandemi sürecinden başlamak üzere yaklaşık 2 bin koli yardım dağıttık. Bundan sonrada NAMDER olarak yardımlarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Nazilli Belediyesi’nin yanı sıra NAMDER, muhtarlara ve Nazilli’de bulunan engelli derneklerinin başkanlarına yardım kolileri vererek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmalarını sağladı.

bc05cec9-3ddd-4e08-86d1-dfe1ff18d54a.jpg

248c0b31-2e20-45c5-945e-a055c8ffc073.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.