Namibya Heyeti, EXPO 2016 Alanında

Namibya Heyeti, EXPO 2016 Alanında

Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’ya katılmak için gelen Namibya Tarım, Su ve Ormancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sophy Kasheeta, proje ilgili bilgi aldı.Bakanlık işletme analisti Ki...

Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’ya katılmak için gelen Namibya Tarım, Su ve Ormancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sophy Kasheeta, proje ilgili bilgi aldı.

Bakanlık işletme analisti Kintinu Sagesus ile birlikte Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya alanına gelen Namibya Tarım, Su ve Ormancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sophy Kaskeeta, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılanırken, Namibya heyetine proje ve çalışmalar detaylı bir şekilde sunuldu. Projede Namibya’ya bahçe yapmaları için alternatif alanlar gösterildi. Müsteşar Yardımcısı Sophy Kaskeeta, sunumun ardından alanda incelemelerde bulundu.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murrat Danışman, konuk müsteşar yardımcısına sembol çiçek şakayık hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.